Şehrin merkezindeki benzersiz konumunda Grand Hyatt İstanbul, Sevgililer Günü için hazırladığı programlarla unutulmayacak anlara ev sahipliği yapıyor. 

Saklı bahçeleri, dünya mutfağından lezzetleri ve benzersiz konaklama deneyimi ile dikkat çeken Grand Hyatt İstanbul, Sevgililer Günü’nde eşsiz bir deneyim yaşamak isteyen çiftlere her detayı özenle düşünülmüş bir program sunuyor. 

Grand Hyatt İstanbul 14 Şubat akşamını baş başa, romantizm dolu bir atmosferde yaşamak isteyenleri, The Library Bar’ın göz alıcı atmosferinde, Fransız sanatçı Jean-Baptiste Hardy’nin canlı caz ve akustik repertuarı ile şarap eşleşmeli özel bir akşam yemeğine davet ediyor. Executive Chef Yusuf Gülyiyen tarafından Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırlanan ve damaklarda unutulmaz izler bırakacak menüde; zeytinyağlı enginar tartar, miso soslu kaz ciğeri, nar sorbe, ağır ateşte pişmiş süt kuzusu ve finalde tatlı olarak taze orman meyveleri ile aşkın pavlovası yer alıyor.

Gaia Spa’da Çiftlere Özel Bakımlar 

Gaia Spa, Sevgililer Günü’nde sevdiklerine unutulmayacak bir hediye vermek isteyenler için oldukça çekici bir alternatif sunuyor. 

Huzurlu atmosferinde, çiftler için geleneksel Türk hamamı deneyimiyle kırk beş dakika kese köpük masajı veya elli dakika tüm vücut masajının dahil olduğu özel bir paket sunan Gaia Spa, bu özel pakete özgü olarak sıcak çikolata ve çilek ikramlarıyla güne tatlı bir dokunuş katıyor. 

Şehrin Kalbinde Konaklama Deneyimi

Yılın en romantik gününü sıcak ortamında yaşamaya davet eden Grand Hyatt İstanbul, sevdiklerini şımartmak isteyenler için ideal bir atmosfer sunarak, romantizmi zirveye taşıyor. 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın