Kanyon’un gerçekleştirdiği yılbaşı konserlerinin dördüncü gününde sahne alan modern diva Melike Şahin, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Konser boyunca klasikleşen Diva Yorgun, Pusulam Rüzgâr, Nasır ve Deli Kan şarkılarını seslendiren sanatçıya tüm Kanyon misafirleri tek bir ağızdan eşlik etti.

Her yıl heyecanla beklenen ve birbirinden coşkulu geçen geleneksel Kanyon Yılbaşı Konserleri kapsamında sahne alan Melike Şahin, son dönemin en coşkulu konserinden birini gerçekleştirerek Kanyon misafirlerine eğlenceli anlar yaşattı. İsyan şarkısı ile geceyi başlatan sanatçı, izleyicilerin büyük ilgi gösterdiği konserde, eski ve yeni şarkılarının yer aldığı repertuvarı ile her dakika enerjinin daha da yükseldiği unutulmaz bir geceye imza attı.

Melike Şahin’in her şarkısına binlerce kişi tek bir ağızdan eşlik etti. Gecenin bir bölümünde Öyle Bir Yerdeyim Ki ve Fesupanallah gibi milyonların sevgisini kazanmış şarkıları da seslendirdi. Fesupanallah şarkısında yaptığı dans ile tüm misafirleri coşturan sanatçı, sıcaklığı ve enerjisiyle göz doldurdu.

Heyecanın hiç sönmediği konserde, göz alıcı şıklığı, yetenekli orkestrası, sahne ve ışık şovlarıyla da izleyicilere görsel bir deneyim yaşatan Şahin, izleyicilerle kurduğu samimi iletişimiyle dinleyicilerin kalbini bir kez daha kazandı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın