Çağrı Merkezleri Derneği’nin (ÇMD) sektörde görev yapanların bilgi birikimlerini bir üst seviyeye taşımak amacıyla hayata geçirdiği ÇMD Gelişim Akademisi eğitimleri hızla devam ediyor. Çağrı merkezi sektörüne yönelik başarı sertifikası ve diploması verebilen tek eğitim programı olan ÇMD Gelişim Akademisi, tüm sektör çalışanlarının ve sektöre katılmak isteyen adayların gelişimine katkıda bulunarak donanımlarını artırmayı hedefliyor.

Programlar ?gelecek vaat eden yönetici adaylarına? da açık

ÇMD Gelişim Akademisi?nin eğitimlerine kurumsal başvuruların yanında bireysel olarak yapılan başvurular da kabul ediliyor. Kurumlar, verimliliklerini ve bilgi birikimlerini artırmak için çalışanlarını ÇMD Gelişim Akademisi eğitimlerine yönlendirebiliyorlar. Bireysel katılımcılar ise ÇMD Gelişim Akademisi?nde aldıkları eğitimler sayesinde, ihtiyaç duydukları bilgilerle donanmış olarak sektöre adım atma olanağına kavuşuyorlar.

ÇMD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Gelişim Akademisi Proje Yöneticisi (DHL Türkiye & MENAT Müşteri İlişkileri Direktörü) Nil Keskin Keleş, ÇMD Gelişim Akademisi eğitimlerinin firmalara verimlilik artışı sağladığına ve müşterilere sunulan hizmet kalitesini yükselttiğine dikkat çekerek şunları söyledi:

?Bugün yaklaşık 40 bin çalışanı bulunan çağrı merkezi sektörü ülkemizin en genç sektörlerinden biri konumunda ve sürekli gelişen dinamik bir yapıya sahip. Alanında uzman isimler tarafından verilen eğitimler, sektörümüz çalışanlarının mesleki niteliklerini geliştirmeleri açısından önemli fırsatlar sunarken, çalışanlarını Akademi?nin eğitimlerinden faydalandıran kurumlar performans, verimlilik ve müşteri memnuniyeti gibi kritik öneme sahip kriterleri üst seviyelere taşıyorlar.?

Her pozisyondan çağrı merkezi çalışanı için eğitim

Hedef kitlesi müşteri temsilcisi olan programda “Çağrı Merkezi Mesleğine Adım Atmak Ve Sizi Bekleyenler, Temel Çağrı Merkezi Dinamikleri, Temel Telefonda Profesyonel İletişim ve Diksiyon, Zor Çağrıları Ele Alma ve İkna Temelleri, Temel Satış Becerileri, Güzel Ve Etkileyici Konuşma/Telefonda Profesyonel İletişim, Zor İnsanlarla Başetme Yolları, Temel Satış Becerileri, Stresten Arınma Yöntemleri, Kişisel Performans Ve Zaman Yönetimi, Yönetim Yeteneklerini Geliştirme, İleri Satış Teknikleri, Çağrı Merkezi  Temel  Teknikleri” eğitimleri veriliyor.

Takım lideri eğitim programında ise “Etkili Sunum Becerileri, Yüksek Performanslı Takımlar Oluşturma, Etkin Çağrı Merkezi Teknikleri Tl Temel, Yetkinlik Bazlı Mülakat Teknikleri, Liderlikte Duygusal Zeka, Yöneticiler İçin Koçluk, Satış Koçluğu, Analize Dayalı Çağrı Merkezi Performans Yönetimi, Etkin Tele Satış Yönetimi” konuları var.

Süpervizörlere yönelik uzmanlık diproma programında ise, “Stratejik Düşünme, İlişki Ağı Oluşturma Ve Yönetme (Networking), Yöneticiler İçin Koçluk İleri, Ticari Bakış Ve Anlayış, Etkin Çağrı Merkezi Yönetimi, Sprv. İleri Çağrı Merkezlerinde Maliyet Yönetimi” eğitimleri var.

Çağrı merkezlerinde halihazırda müdürlük yapanlar da unutulmadı. Müdürler, 16 gün boyunca “Etkin Bireysel Verimlilik, Etkin Bireysel Liderlik, Etkin Motivasyonel Liderlik, Etkin Stratejik Liderlik” eğitimleriyle uzmanlık diploması alabilecekler.

20 Eylül?de başlaması planlanan yeni dönem eğitimleri için başvurular 26 Ağustos tarihine kadar http://www.cagrimerkezleridernegi.org/gelisim-akademisi adresinden yapılabiliyor. Ayrıntılı bilgiye 0216 6331511 nolu telefondan ulaşılabiliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın