İş Bankası, emtiaya ilgi duyan tüm yatırımcılara global oyuncu olma fırsatı sunuyor. Uluslararası piyasalarda işlem gören ve çeşitli emtialara yatırım yapan borsa yatırım fonlarından oluşan bir fon sepeti fonunu yatırımcıların hizmetine sunan İş Bankası, yatırımcıları dünya finans piyasalarının aktif oyuncuları haline getiriyor.

İş Bankası?nın Global Emtia Fon Sepeti Fonu adını verdiği bu yeni ürünle küçük yatırımcılar, olağan koşullarda yaklaşık 100 bin ABD Dolarının üzerinde bir tutarla ve komisyon ödeyerek yer alınabilecek uluslararası emtia piyasalarına istedikleri tutarda yatırımla ve kolayca ulaşabilecek.

Yatırımcılar, Global Emtia Fon Sepeti Fonu ile emtia piyasalarına dair beklentileri çerçevesinde, herhangi bir vade sınırlaması olmaksızın fona katılabiliyor veya fondan çıkabiliyor.

Aral: Dünya borsalarında komisyonsuz yatırım fırsatı

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Erdal Aral, hali hazırda Türkiye?de emtia yatırımı yapma olanaklarının kısıtlılığına dikkat çekerek ?Finansal emtia yatırımlarını sadece yurt dışı borsalara ulaşabilen yatırımcılar yapabilmekte, bunun için de yüksek işlem komisyonları ödenmesi ve yaklaşık 100 bin doların üzerinde bir yatırım gerçekleştirilmesi gerekiyor. Global Emtia Fon Sepeti Fonu sayesinde küçük tutarlar ile yurt dışı borsalarda işlem gören emtiaya vade kısıtlaması olmadan yatırım yapmak mümkün hale geliyor? dedi.

Tevfik: Emtiaya ilgi artıyor

İş Portföy Yönetimi AŞ Genel Müdürü Dr. Gürman Tevfik de konuyla ilgili olarak şu değerlendirmede bulundu: ?Gelişmekte olan ülkelerin yüksek büyüme hızları nedeniyle endüstriyel metallere ve petrole olan talep her geçen gün artarken, gelişmiş ülkelerdeki finansal sorunlar da değerli madenlere olan ilgiyi artırmaktadır. Arzın esnek olmadığı talebin ise hızla arttığı emtialar yatırımcıların ilgisini her geçen gün daha fazla çekmektedir. Enerji, sanayi metalleri ve değerli madenlere profesyonel ve deneyimli bir portföy yönetim ekibi ile erişme fırsatı sunduğumuz Global Emtia Fon Sepeti Fonu, yatırımcılarımızın emtia piyasalarına en etkin erişim aracı olacaktır? dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın