Red Hat Device Edge, en uzaktaki sınır bilişim alanlara hibrit bulut için hazır Linux, hafif (lightweight) Kubernetes ve kurumsal otomasyon sağlıyor.
 
Açık kaynak çözümlerinde dünya lideri Red Hat, Red Hat Device Edge‘in genel erişime açıldığını duyurdu. Red Hat Device Edge, Nesnelerin İnterneti (IoT) ağ geçidi, endüstriyel kontrolcüler, akıllı ekranlar, satış noktası terminalleri, otomatlar ve robotlar gibi sınır bilişimin kaynakları kısıtlı olan ortamlarındaki küçük form faktörü gerektiren cihazlar için tasarlanmış tutarlı bir platform sunuyor.

Red Hat Device Edge, Red Hat’in önderliğinde ilerleyen açık kaynak projesi olan MicroShift‘in (Red Hat OpenShift‘in sınır bilişim özelliklerinden yola çıkarak kurulmuş hafif bir Kubernetes projesi) kurumsal kullanıma hazır sürümünü ve Red Hat Enterprise Linux ile oluşturulmuş ve sınır bilişim için optimize edilmiş işletim sistemini bir araya getiriyor. Genel erişime açılmasıyla birlikte yüzlerce, hatta binlerce alanın ve cihazın daha tutarlı birinci ve ikinci gün yönetimleri için Red Hat Device Edge’de Red Hat Ansible Automation Platform da bulunuyor. Sınır bilişim teknolojisinin kullanımı her sektörde artıyor


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın