Bodrum, 8 Aralık 2023 – Kempinski Hotel Barbaros Bay, yılbaşı deneyimini çok özel bir Yeni Yıl Gala Yemeği ile Bodrum’a taşıyor. Bodrum’un benzersiz doğasıyla iç içe, masmavi denizi ile çevrili yaşam alanında Kempinski Hotel Barbaros Bay, bu eşsiz ortamın sakinliği içinde bir tatil kaçamağını eğlenceli bir yeni yıl kutlaması ile buluşturuyor.

Otelin sıcak ve modern ambiyansı ile sevilen restoranı Villa Rossa’da 20:00-01:00 saatleri arasında düzenlenen Yeni Yıl Gala Yemeğinde Executive Chef Varol Nalcı ve ekibi tarafından hazırlanan görkemli bir yılbaşı menüsü sunuluyor. Kutlama yemeğine karides somon tartar ile lezzetli bir başlangıç sunan menü, kuşkonmaz çorbası, taze ev yapımı ravioli ile devam ediyor.  Kokina sorbe ile ferahlatan lezzetler tercihe bağlı olarak ağır ateşte pişmiş portakal aromalı dana incik veya tavada kızarmış siyah morina balığı ile devam ediyor. Ve finalde ise kavrulmuş çikolata kreması ile kırmızı meyveleri buluşturan yeni yıl küresi isimli özel tatlı damaklarda iz bırakıyor.  Bu özel geceye ve kutlamalara sevilen DJ Olga’nın canlı performansı ile eğlenceli müzikleri eşlik ederken, konukları hareketli ritimleriyle dansa davet ediyor.

Dileyen misafirler yalnızca gala menüsünü tercih edebilecekleri gibi, iki gece konaklama paketi ile yılbaşı kutlamasını Bodrum’un eşsiz güzelliğini de deneyimleyebilecekleri kısa bir tatile dönüştürebiliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın