Global Medikal Ürünler şirketi Gambro’nun Türkiye ofisi Gambroturk tüm iş süreçlerini Netsis ile e-ortama taşıdı. Gambroturk’ün İstanbul ve Ankara’daki ofisleri, iş süreçlerini iki ayda Netsis üzerinden bütünleşik olarak takip edebilir hale geldi. Öte yandan ürün kodları ve stoklar Gambro Globalde kullanılan biçimde sisteme aktarılarak uluslararası raporlamada büyük kolaylık sağlandı.

Proje sayesinde Gambroturk’ün satış rakamlarının anlık takibi mümkün kılındı. İthalat süreci sonlandırılmamış ürünlerin stok çıkışının engellenmesiyle hatalı işlem riski de son buldu. Farklı para birimlerinden işlem ve raporlama yapma özelliği, Türkiye ve İsveç merkez için ayrı raporlama seçenekleri gibi Gambroturk’e özel olarak uyarlamalarla iş süreçlerinin daha hızlı ve verimli yürümesi sağlandı.

Kılıç: “Netsis?te sürprizlere yer yok.”

Gambroturk Finans Müdürü Tuba Kılıç, projeyi şöyle değerlendirdi:

“Sağlık gibi hassas bir konuda faaliyet gösterdiğimiz için, iş süreçlerinde de son derece hassas davranmamız gerekiyor. İngilizce dil seçeneği, mevzuat değişikliklerine hızlı uyum sağlaması, özelleştirilebilir yapısı, raporlama seçenekleri, maliyet ve kurulum sürecinin uygunluğu nedenleriyle Netsis’i seçtik. Tüm süreç önceden planlandığı gibi işledi. Uyarlama sürecindeki hız ve uzmanlığın yanı sıra planlanan maliyetlerle projenin sonlandırılması da İsveç’teki merkezimiz tarafından son derece olumlu karşılandı ve Netsis ile Gambro?nun ortak faaliyet gösterdiği diğer ülkelerde de Netsis ile iş birliğini desteklenebilir.?


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın