Hacim bakımından dünyanın en büyük üçüncü kripto borsası olan Bybit beşinci yıldönümünü kutlarken, kurucu ortak ve CEO Ben Zhou, Bybit’in bloğunda kripto endüstrisine ve geleceğine yönelik vizyonunu yansıtan samimi bir mesajla paylaştı.

“Bybit CEO’su Crypto Ark’ın Beş Yıllık Yolculuğunu Kutluyor” başlıklı mesajında Ben Zhou, Bybit’in son beş yıldaki önemli başarılarını vurguluyor. Kripto piyasasının 2022’nin zorluklarından istikrarlı bir şekilde toparlandığını kabul ediyor ve kriptonun olağanüstü geri dönüşü için endüstri kurucularının adanmışlığını kredilendiriyor.

2023, Bybit için Dubai merkezinin açılması ve Dubai Çoklu Emtia Merkezi (DMCC) ve Sharjah Amerikan Üniversitesi (AUS) ile iş birlikleri de dahil olmak üzere küresel çapta önemli ortaklıklar kurmasıyla önemli bir yıl oldu. Bu ortaklıklar ve Oracle Red Bull Racing gibi diğerleri, Bybit’in blok zincirinde oluşturulan yeni, geliştirilmiş finansal sistemin mesajını yaymasına yardımcı oldu.

Zhou ayrıca Bybit’in Dubai, Kazakistan ve Kıbrıs’ta lisans alma çabalarına dikkat çekerek mevzuata uyumun önemine de değiniyor. Düzenleyici çerçeve içinde faaliyet gösterme taahhüdü, Bybit’in kullanıcıları için güvenli bir ticaret ortamı sağlama taahhüdünün bir parçasıdır.

Yıldönümü mesajı aynı zamanda Bybit’in ürün inovasyonunu ve Birleştirilmiş Alım Satım Hesabı, TradeGPT AI ve CCData Crypto Exchange Benchmark Report’ta ‘AA’ derecesi alması da dahil olmak üzere sektörde tanınmasını kutluyor. Zhou ayrıca, düşüş koşullarına rağmen büyüyen Bybit’in esnekliğini gururla belirtiyor.

Ben Zhou’nun konuşmasının tamamı Bybit blogunda okunabilir. Okuyucuların, Zhou’nun sektör analizi ve geleceğe yönelik beklentileri hakkında derinlemesine bilgi edinmek için burayı ziyaret etmeleri önerilir.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın