PETRONAS Madeni Yağlar Otomotiv Güç Aktarma Sistemlerine Dair Gelişmelerin Küresel Olarak Paylaşıldığı CTI Sempozyumunun Altın Sponsoru Oldu

Sempozyumun ana başlıkları arasında yer alan İnovasyon ve Sürdürülebilirlik, enerji dönüşümünü ve karbonsuz mobilitenin geleceğini hızlandırıyor.

PETRONAS Madeni Yağlar (PLI), 5-6 Aralık 2023 tarihleri arasında Berlin, Almanya’da düzenlenecek olan “Keeping Pace During Transformation Towards Electric Mobility” (Elektrikli Mobiliteye Dönüşüm Sürecine Ayak Uydurmak) temalı CTI Sempozyumunun Altın Sponsoru oldu.

Almanya’da en yeni otomotiv güç aktarma teknolojilerinin sergilenmesine ev sahipliği yapan bu küresel etkinlik, 20 ülkeden 1.150’den fazla temsilciyi ve yüzlerce otomotiv şirketini bir araya getiriyor. CTI Sempozyumu, otomobil üreticileri, sektöre yeni girenler, uzman mühendisler ile binek otomobil ve ticari araç endüstrisinin önde gelen tedarikçileri için uluslararası bir deneyim alışverişi sağlıyor. Katılımcılar karbonsuz mobiliteye geçişle ilgili pazar, teknoloji, trend ve stratejiler hakkındaki haberlerin ve gelişmelerin paylaşıldığı yenilikçi, geleceğe dönük küresel bir tartışmanın parçası oluyor.

PETRONAS Lubricants International Grup Müşteri Mükemmelliği ve Grup Pazarlama Başkanı Alessandro Orsini, “PETRONAS Madeni Yağlar olarak karbonsuz mobiliteye doğru giden enerji dönüşümünün ön saflarında yer alan bir topluluğa katkıda bulunmaktan onur duyuyoruz. CTI Sempozyumunda, bizi sürdürülebilirliğe dayalı ilerlemelerin yol gösterdiği bir geleceğe doğru hızlandıran çözümleri sergilemek için bir araya geliyoruz. Gururla Net Sıfır Karbon Emisyonu taahhüdümüzü 2050’ye kadar (NSKE 2050) belirlerken, yolculuğumuzun; bugün yanımızda duran otomotiv endüstrisinin öncüleri ile iç içe geçmiş olduğunun farkındayız.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın