Sektörel Dernekler Federasyonu (SEDEFED) tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenecek olan Rekabet Kongresi“İkinci Yüzyılın Sektörleri” ana temasıyla yapılacak.

TÜRKONFED’in desteğiyle 28 Kasım Salı günü gerçekleştirilecek etkinlikte; iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile alanında uzman isimler konuşmacı olarak yer alacak. TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan ve SEDEFED Yönetim Kurulu Başkanı Emine Erdem’in konuşmalarıyla başlayacak kongrede, gelişen teknolojiler ve jeopolitik konjonktür de dikkate alınarak, önümüzdeki yüzyılın en rağbet görecek sektörleri tüm yönleriyle değerlendirilecek. 

M-GEN Dijital Ajans Kurucusu Ufuk Tarhan, Microsoft Türkiye Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Cavit Yantaç, Paris Bosphorus Enstitüsü Başkanı Dr. Bahadır Kaleağası ve KAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Esra Bezircioğlu’nun özel konuşmacı olarak yer alacağıRekabet Kongresi’nde panel konuları ise“İklim Kriziyle Mücadele ve Sürdürülebilirlik Stratejileri” ile “Sektörlerin Geleceği” olarak belirlendi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın