Elite World Grand İstanbul Küçükyalı, yeni yılı Türk pop müzik sanatçısı Altay’ın sevilen performansı, coşkulu yorumuyla karşılamaya hazırlanıyor

Anadolu yakasının en güzel lokasyonlarından Küçükyalı’da konumlanan Elite World Grand İstanbul Küçükyalı’nın yılbaşı özel programında sevilen Türk pop müzik sanatçısı Altay sahne alacak. 

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı’da 19.30’da kokteyl ile başlayacak olan gece 02.00’de DJ performansının sonlanmasıyla tamamlanacak. Misafirler, kokteyl karşılamasının ardından ünlü şefler tarafından hazırlanmış özel yılbaşı yemeği ile gastronomi şöleni yaşayacak. Sanatçı Altay’la yeni yıla girişin ardından DJ performansı ve oryantal show ile eğlence devam edecek. Yılbaşı gecesini Elite World Grand İstanbul Küçükyalı’da konaklayarak geçiren misafirleri, yılın ilk sabahında özel lezzetler içeren bir brunch bekliyor olacak.

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı, yeni yılı karşılarken minik misafirleri için oluşturduğu özel Kid’s Club programıyla hem yetişkinler hem çocuklar için eşsiz bir yılbaşı tatili yaşatacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın