Veeam, Dünyanın Lider Kurumsal Bulut Pazarı Salesforce AppExchange’de Backup for Salesforce Güncellemelerini Duyurdu

Veeam müşterileri artık veri kaybı ve tahribatına karşı koruma sağlamak için genişletilmiş güvenlik seçeneklerinden ve gelişmiş geri yüklemelerden yararlanabiliyor.

Veeam Backup for Salesforce’un yeni yetenekleri arasında şunlar yer alıyor:

  • Salesforce iş uygulamaları: Salesforce Kamu ve Eğitim Bulutları, Saha Hizmeti, CPQ, Kişi Hesapları ve yönetilen paketler dahil olmak üzere Salesforce platformunun genişletilmiş desteği, kritik saha hizmeti verilerinin uyumluluğu karşılamasını ve iş yeri dışındayken korunmasını sağlamak için artık veri yedekleme tekliflerinin bir parçası. 
  • Salesforce SSO ve MFA: Sistemlerinizin güvenliğini basitleştirmek ve iyileştirmek için Salesforce üzerinden yedekleme ve geri yükleme operatörleri için rol tabanlı erişimi etkinleştirin. Denetim takibi özelliği, tüm hassas işlemlerin kaydını tutacaktır.
  • Sandbox tohumlama ve gelişmiş geri yüklemeler: Sandbox’ınıza üretimden veya başka bir sandbox’tan verileri geri yükleyebilirsiniz. Alternatif anahtarlar belirleyebilir ve hiyerarşi geri yüklemeleri üzerinde daha iyi kontroller elde edebilirsiniz. Sandbox’ınıza üretim verilerini geri yükleme seçeneği ile şirketinizin test etme, geliştirme ve sorun giderme becerisini artırabilirsiniz.

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın