Türkiye  nin en büyük oyun geliştirme maratonu Mağ ara Jam  bu yılki etkinliğinde İstanbul Maslak ‘ takip Dijital Oyun ve Oyun Teknolojileri Merkezi StartGate ‘ de düzenlenecek. 16-19 Kasım 2023 tarihleri ​​arasında katılacağınız maratonda oyun geliştiriciler ve en iyi oyuna imza atabilmek için 72 saat yarışacak. Hem evrim hem de fiziksel gelişimin etkinliğinin kazananları 2 Aralık ‘ açıklanacak. 

16-19 Kasım tarihleri ​​arasında katılım olacak olan Mağara Jam ’23, Türkiye’nin başarılı oyun geliştiricilerine bir kez daha çağrıştırıyor. Ülkenin en yüksek potansiyele sahip oyun geliştirme etkinliği hem fiziksel hem de çevrimiçi olarak geliştiricilerle buluşacak.

StartGate Dijital Oyun ve Oyun Teknolojileri Girişimcilik Merkezi’nde çıkacak olan Mağara Jam ’23’e ülkenin her köşesindeki oyun geliştiricileri, çevrim içi olarak katılım imkanı sağlayacak. 

Kazananlara StartGate İmkanlarından Faydalanma Hakkı

Etkinlikle ilgili yaratıcı düşüncelere ve iş birliği yapmaya teşvik edilmesi amaçlanıyor. Geleceğini oyun sektörü genelinde genişleyen oyun geliştiricilerine, bu doğrultuda destekleyeci teşvikler verilecek. Jüri, oyunları tek tek inceleyerek karar vererek varacak ve destek ödüllerini 2 Aralık ‘ ta dağıtacak. Bu ödüller arasında, StartGate bünyesinde ofis ve kurulum imkanlarının yanı sıra; geliştiricilere yardımcı olacak, oyun geliştirmeye yönelik donanım ve yazılım destekleri de yer alacak.

72 saat sürecek etkinliğin ev sahibi StartGate Dijital Oyun ve Oyun Teknolojileri Girişimcilik Merkezi, katılımcıların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir ortam sunuyor. 

3 gün boyunca İstanbul Maslak ‘ StartGate Kampüsü’nde ‘ Te zaman geçirecek olan oyun geliştiriciler, katılmak için sundukları anlarda PlayStation ve VR’da vakit harcayabilecek, ilgi duyanlar müzikte müzik yapabilecekler. Ayrıca katılımcılar ayrıca ihtiyaç duyduğu zaman uyku kapsüllerinde dinlendirilebilir.

Yarışma sahalarına ek olarak; film geceleri, atölyeler, seminerler ve dosyaların saklanması için özel alanlar oluşturulacak. StartGate Kampüsü’nü teras alanında 3 gün boyunca ağ bağlantısına uygun bir ortam olacak. 

150 adet olaylarya ev sahipliği yapacak olan Mağara Jam ’23’e Mağara Reçeli sitesi üzerinden tamamen ücretsiz bir şekilde kayıt olup katılabilirsiniz.

Mağara Reçeli

Yaratıcılığın Sınırı Yok!

İlk kez 2020 yılında gerçekleşen Mağara Jam tesisinde 5 adet oyun geliştirme maratonu düzenlendi. Bu etkinlikler içerisinde kayıtlı geliştirici, kaydedilen tema çerçevesinde, 72 saat içerisinde, binlerce ayrı oyun geliştirerek yaratıcılığının gizliliği zorlandı. 

Gerçekleşen etkinliği ile birlikte daha da büyüyen ve olağanüstü Mağara Jam, sadece çevrim içi uygulanan bir oyun maratonu olarak başlayan yaşamı artık fiziksel alanlarda da devam ediyor. Mağara Jam 4 ve Mağara Jam 5’te sahiplere fiziksel bir ortam da sağlayan etkinlik, kapılarını bu sene StartGate Dijital Oyun ve Oyun Teknolojileri Girişimcilik Merkezi’nde açıldı.

StartGate , 7/24 Yaşayan Bir Kampüs
Üniversiteler , teknoloji merkezleri ve pek çok global şirket İstanbul’da yer alıyor ‘ un ileri ofis merkezi Maslak ‘ ta yer alan StartGate , 5 katlı binada 4.215 metrekare bir alanda hizmet veriyor. Dijital oyun ve oyun geliştirme teknolojileri odaklı, 7/24 yaşayan bir Öncü olan StartGate; deneyim ve test laboratuvarları, eğitim ve seminer salonları, amfi alanları, akustik terapili çevrimiçi toplantı kabinleri, uyku kapsülleri, Podcast/Vlog odaları, etkinlik ve buluşmalar için özel dizayn edilen salon, müzik odası ve 50 adet oyun geliştirme odası ile özel sektör yatırımlı en büyük yeni nesil buluşma merkezinin taşınması mümkündür.

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın