DRD Derindere Filo Kiralama, sektörde yenilikçi ve fayda yaratan pazarlama ve satış faaliyetleri hedefi kapsamında düzenlediği kampanyalara bir yenisini ekliyor. Mercedes?in başarılı ve prestijli C Serisi modeli için Ağustos ayına özel kampanya düzenleyen DRD Derindere Filo Kiralama, araç kiralamak isteyen tüm ölçekte firmalara ve KOBİ?lere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 14 bin âdete yaklaşan araç filosu, 800 âdeti aşan Türkiye çapında modern servis noktası ve 1300?ü aşkın itibarlı müşteri portföyüne sahip DRD Derindere Filo Kiralama,  her büyüklükte işletmelerin operasyonel filo kiralama sistemi taleplerine hızlı ve güvenilir çözümler üretmesiyle ön plana çıkıyor.

2011 yılında 140 milyon Euro?ya varan miktarda yatırım yapmayı ve 6 bin 800 adet aracı kira sözleşmesiyle bağlamayı hedefleyen DRD Derindere Filo Kiralama, lüks oto kiralamayı hedefleyen her ölçekte işletmeler için Mercedes C Serisi?ne özel bir kiralama kampanyası düzenliyor. Mercedes C180K modeli için geçerli olan kampanya kapsamında operasyonel filo kiralama çözümleri sunan DRD Derindere Filo Kiralama, hızlı ve güvenilir biçimde ?Filo Yönetim Hizmeti? vermesiyle de dikkat çekiyor.

Ekonomik aylık taksitlerle, 30?dan fazla markanın 120 âdete yakın farklı modeli için operasyonel filo kiralama hizmeti sunan DRD Derindere Filo Kiralama, Türkiye çapında İstanbul Merkez?in yanı sıra Ankara, Bursa, İzmir ve Adana bölge müdürlükleriyle faaliyetlerine devam ediyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın