Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum’un bu sene hayata geçirdiği ve sanat turizmine öncülük eden projesi Caresse Art, sezon boyunca pek çok sanatsal etkinliğe ev sahipliği yaptı. Caresse Art’ın kurucusu ve küratörü Elçin Sümer’in hayata geçirdiği proje kapsamında 500’den fazla özel ve seçkin eser otelin çeşitli yerlerinde sergilenirken, sanatseverlere multidisipliner bir sanat deneyimi sunuldu.

Türkiye’nin dört bir yanından farklı disiplinlere sahip, özgün sanatçılarla Caresse Bodrum’un mimari dokusunun birleştirildiği vizyoner proje Caresse Art’ın sanatçıları, Artistic Integrity sergisinin sonuna gelirken “Thanks Art” adı verilen özel bir etkinlikte bir araya geldi.

Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum’un yatırımcısı Büyükhanlı Kardeşler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Büyükhanlı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte başarılı geçen sezona veda edilmesinin yanı sıra Cumhuriyet’in 100. Yılı da büyük bir coşkuyla kutlandı. Thanks Art gecesine katılan sanatçıların hepsi 100.yıla özel kolektif bir tablo çalışması gerçekleştirdi.

Thanks Art etkinliğine Taner Horoz,Banu Aksoy, İhsan Küçükünsal ve eşi Suzan Küçükünsal,Ali Çakır,Uğur Erdoğan gibi misafirlerin yanı sıra Caresse Art kurucuları ve sanatçıları  katıldı.

Katılan sanatçılar: Eyüp Can Yeter,Kemal Tufan,Ayla Turan,Cenk Çindibek,Ayten Öğütcü,Ece Gauer,Erdinç Babat,Özgün Kutlu Türer,Ceylan Dökmen,Meray Akmut,Yılmaz Aras,Pakize Kuş,İsa Yılmaz,Şirin Melek Özerler,Tuğberk Selçuk,Tamer Nakışçı,Uğur Çakı,Tamer Şahinoğlu,Gökçe Çelikel,Zehra Sargın,Alper Sümer

Geceye Online Bağlanan Sanatçılar: Server Demirtaş,Mahmut Celayir,Mustafa Ağatekin,Asaf Erdemli,Liz Georgi,Tuba Önder Demircioğlu 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın