Torba koyunda yer alan yemyeşil doğası ile  DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort, 29 Ekim’de gün boyunca Cumhuriyetimizin 100. Yıl coşkusuna renk katmaya devam ediyor.

29 Ekim günü özel etkinliklere ve atölyelere de ev sahipliği yapacak olan DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort, özellikle tatilini Cumhuriyet Bayramı’ nda da dolu dolu geçirmek isteyenler için özel bir program hazırladı. Percussionozi Bodrum Bandosu Gösterisi, Ritim Atölyesi ve Skorpina Restoran’da gerçekleşecek özel menü tadımı ile DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort misafirleri keyifli zaman geçirebilecekler.

29 Ekim günü DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort misafirleri günü Bodrum Bandosu’nun geleneksel Türk marşlarından Cumhuriyet coşkusunu yansıtan özel parçalarına eşlik ederek başlarken gün ortasında gerçekleşecek ritim atölyesiyle trompet ve diğer müzik aletleri eşliğinde geleneksel Türk marşlarını söyleyecek, ritimlerle coşkuyu paylaşacaklar.

Skorpina Restoran’da Cumhuriyet’in 100.Yıl Sofrası’nda Atatürk’ün sevdiği mezelerden oluşacak menüyü Atatürk’ün sevdiği müzikler eşliğinde deneyimleyecekler. Misafirler, Atatürk’ün sevdiği mezelerin tadını çıkarırken, Cumhuriyet coşkusunu da beraberinde yaşayacaklar. DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort Tüm gece boyunca, Atatürk’ün sevdiği müzikler çalacak ve dans ederek Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlanacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın