Antalya Turizm Fuarı’nda ikinci gün tüm heyecanıyla başladı. Yüksek katılım sağlanan fuarda panellere de ilgi yoğun oldu. Beşinci kez kapılarını; 35 ülkeden 25 binin üzerinde turizm profesyoneline açan fuar, ikinci gününde dopdolu bir programla katılımcılarını ağırlıyor. ATF; sektör trendlerini ve yenilikleri takip etme, yeni bağlantılar oluşturma, destinasyon tanıtımları ve yeni fırsatlar yaratma konusunda üstlendiği ‘EKLEM’ görevini panellerle tamamlıyor.


5 ayrı sahnede birbirinden değerli panelistlerle, sektörün öncelikli konularının konuşulduğu paneller bugün de gün boyu devam edecek. 


gmTalks Stage’de ilk panel 10:00’da, son panel ise 17:00’de başlayacak. “Kış Turizm Destinasyonu ERZURUM, Online için Farklı Fırsatlar Var mı?, Avrupa Pazarı Gelişimi Devam Edecek mi?, Almanya Pazarında Fiyat Karşılaştırma Sistemlerine Yeni Çözümler, CIS Pazarı için 2024, Ortadoğu için Hedefler, İç Pazar Fark Yaratır, Turizmde İtibar yönetimi nasıl yapılır?” konu başlıklı paneller, gmTalks Stage’de turizm profesyonelleri ile konuşulacak. 


ATFtech – Stage panelleri ise 12:30-16:00 saatlerinde, “Turizm Sektörü için Dijital Ekosistemler, Yandex Maps ile Turizmde Digital Dönüşüm, Akıllı Seyahat Deneyimleri: Yandex Maps ile Yeniden Tanımlanıyor, Göster, Hissettir ve Tercih Ettir: Turizm Sektöründe Video ve Fotoğraf Kullanımının Önemi, Turizmde Influencer İşbirlikleri: Destinasyonunuzu ve Markanızı  Öne Çıkarın!, Turizm Endüstrisinde SEO: Organik Destinasyon Aramalarında Misafirlerinize Görünür Olmanın Yolları Nelerdir?” konularıyla katılımcılarla buluşacak.


TOUR GUIDE CORNER, 10:00 ve 16:00 saatleri arasında “Burdur Tur Rotaları, Yükselen Sağlık Turizminde Rehberlik Hizmetleri, Seyahat Fotoğrafçılığı” başlıklarına ev sahipliği yapacak.


BAŞKANLAR SAHNESİ, panel saatleri, 11:30- 14:30 saatleri arasında birbirinden değerli belediye başkanlarını ağırlayacak.


HR STAGE, 13:30-14:30 arasında, “Operasyonel İnsan Kaynakları Süreçleri, Z Raporu, Sessiz İstifa, Turizm’de Kadın” gibi önemli konuları hap bilgi olarak ziyaretçilerle paylaşacak. Ayrıca panelin sonunda soru cevap kısmı gerçekleşecek.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın