SmartMessage Marketing Platformu’nun GEOfence ve GEOlocation özellikleriyle dönüşümü artırın 

Pazarlamacıların günlük ve anlık etkili kampanyalar düzenlemesini sağlayan SmartMessage Marketing Platformu’nun GEOfence ve GEOlocation özellikleri ile müşterinin yeri belirlenip en uygun mesajlarla uyarılabiliyor. Başlatılan mesaj akışları ile hedefe ulaşan pazarlama kampanyaları düzenlenebiliyor.

Dijital pazarlama deyince akla ilk gelen isim olan Türk yazılım şirketi SmartMessage’ın geliştirdiği SmartMessage Marketing Platform’unun GEOfence ve GEOlocation özellikleri etkin bir şekilde kullanıldığında pazarlama kampanyalarının dönüşümü %80’e varan oranda artıyor. Pazarlamacıların tüm gereksinimlerini karşılayan bir çözüm olan SmartMessage Marketing Platform’unun GEOfence ve GEOlocation özellikleri sayesinde pazarlamacıların müşterilerinin yerini belirleyip, onlara daha kişiselleştirilmiş ve etkileyici kampanyalar oluşturarak yatırım getirilerini arttırmalarını sağlıyor.

Nokta Atışı Pazarlama Kampanyaları İçin Birebir

GEOfence ile GEOlocation, pazarlama kampanyalarının nokta atışı etkili sonuçlar elde etmesini sağlıyor. GEOlocation baz istasyonu ve IP adresi ile potansiyel müşterinin lokasyonunu belirleyebiliyor. GEOfence özelliği ise yazılım geliştirme kiti (software development kit) ile müşterinin koordinatlarını yakalayabiliyor. 

SmartMessage Marketing Platformu’nun bu özellikleri sayesinde pazarlama kampanyalarının etkisinin artacağını söyleyen SmartMessage CEO’su Oğuz Küçükbarak, “Platformumuz gelişerek fayda sağlayacak etkili tüm teknolojileri bünyesinde topluyor. Pazarlama profesyonelleri zor bir iş yapıyor ve onlara en büyük desteği teknoloji ile vermeye odaklanıyoruz. Platformumuza dahil olan GEOfence ve GEOlocation özellikleri sayesinde pazarlama uzmanları kampanyalarının geri dönüşüm oranlarını büyük ölçüde artırabilir, lokasyon bazlı yaratıcı kampanyalara imza atabilirler” dedi. 

Müşteriye Etkili Mesajlar İletilebiliyor

GEOfence ve GEOlocation özellikleri ile lokasyonda bulunan kullanıcılarla iletişim kurulabiliyor ya da hedef odaklı akışlar başlatılabiliyor. Örneğin, müşteri mağazaya yaklaştığında, müşterinin favorisinde bulunan ürünün o mağazadaki stok durumu hakkında otomatik push mesajı gönderilebiliyor. Firmanın CRM sisteminden mağazaya yaklaşan müşterinin alışveriş yapıp yapmadığı çapraz sorgulamalarla tespit edilebiliyor. Alışveriş merkezine giren ya da mağazanın yakınına gelen potansiyel müşteriye “Hoş geldiniz!.. Size hizmet vermeye hazırız.” ya da “Bir süredir bize uğramıyorsunuz. Yeni ürünlerimizi görmeden geçmeyin!..” gibi mesajlar gönderilebiliyor. Başka bir örnek olarak, 30 dakikadır alışveriş merkezinde olan bir tüketiciye “Kahvenizin yanına elmalı turta ister misiniz?” mesajıyla görüntü içeren bir push atılabiliyor. 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın