Sektöre öncü adımlar atmaya devam eden FLO, Erişilebilir bir Dünya projesiyle görme engelli bireylere tüm kanallarında erişilebilir bir hizmet sunuyor

Yarım asrı aşkın bir süredir “Herkesin Ayakkabıcısı” olma misyonu ile hareket eden FLO, görme engellilerin özel gereksinimlerine uygun erişilebilir hizmet modelini geliştirmeye devam ediyor. Erişilebilir Bir Dünya projesi kapsamında flo.com.tr ve iletişim çalışmalarının ardından şimdi de Türkiye’deki tüm FLO mağazalarında erişilebilir alışveriş deneyimi sunmaya hazırlanıyor. 

FLO CEO’su Yenal Gökyıldırım “Kimseyi geride bırakmama yaklaşımıyla dezavantajlı gruplar için fırsat eşitliğini sağlayan yüksek etkili projelere yatırım yapıyoruz. E-ticaret sitemizin ardından FLO mağazalarımızda da artık görme engellilerin özel gereksinimlerine uygun kapsayıcı ve erişilebilir bir hizmet sağlamaya başladık. Biz bunu Türkiye’de ve dünyada ilk uygulayan perakende şirketiyiz. İstiyoruz ki tüm paydaşlarımız da adımlarını daha kapsayıcı bir alışveriş deneyimi için atsın. Erişilebilir bir dünya için tüm sektörel paydaşlarımızı adımlarımıza ortak olmaya davet ediyoruz” sözleriyle projenin önemine değindi.

 

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın