Ülkenin tekstil şehri  unvanını taşıyan Bursa 6. kez Bursa Moda Günlerini gerçekleştirmek üzere 12-13 Ekim 2023  tarihinde günümüzü buluşturmaya hazırlanıyor..

Osmangazi Belediye sınırları içinde bulunan ve Osmangazi Belediye Başkanı  Mustafa Dündar öncülüğünde inşası gerçekleştirilen şehrin en önemli tarihi yapıtlarından Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi tarihten bugüne gelen kendine has etkin doku ve desenleriyle Osmanlı döneminin giysilere yansıyan renk ve dokuları ile birlikte Türk doku ve renklerini de içine alarak sanatın güvenilirliğini günümüze taşıyarak Bursa Fashion Week 6 etkinliklerine kapılarını açıyor.

Her yıl sahne direktörlüğünü üstlenen ülkenin en prestijli ve ünlü koreografı Asil Çağıl tecrübeleri ile BFW de Türkiye güzellerinden Yağmur Ayaz’ın sunuculuğunu üstlendiği defilelerde Best Modeller Seviye İkbal Tulgar, Derya Ekşioğlu, Melike Yalnız, Türkan Geyik, Sena Küçük, Tuğçe Tekin, Elif Tokgöz, Fame Model Of Türkiye 2023 1.si Melissa Aslan, Top Model Of Türkiye 2023 1.si Beste Tuğçe Viran, Ukrayna Best Modeli Yanita Shmidt, Leena Shindondola, Deniz Eser, Deniz Atilla, Sude Gül, Ceylan  İsmayilova gibi taçlı  güzeller podyuma çıkacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın