Teksüt Bandırmaspor tek ses tek yürek

Teksüt Bandırmaspor Medya Günü’nde yönetim, teknik heyet ve futbolcular, Teksüt Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık’ın da katılımıyla basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Başarının sırrının birlik ve beraberlik ruhu olduğunun altı çizildi. Taraftarların desteği ile yılmadan çalışmaya devam ederek uzun maratonun sonunda mutlu sona ulaşılacağının mesajları verildi.  

Spor Toto 1.Ligi’nde 2023-2024 sezonundan itibaren Teksüt Bandırmaspor adıyla mücadele eden Bandırma ekibi ligin ilk altı haftasında elde ettiği sonuçlar ile lig ikinciliğine yükseldi. Oynanan güzel futbol ve kazanılan maçlar sonrasında yenilgisiz bir şekilde çalışmalarına devam eden futbol takımı, Teksüt Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık, Teksüt Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, Teknik Direktör Ersan Parlatan, teknik ekip ve  futbolcuların da  katılımlarıyla 28 Eylül Perşembe günü  düzenlenen kahvaltıda medya ile bir araya geldi. Başarının çok çalışmanın yanı sıra birlik, beraberlik ve takım olma ruhuyla geldiğinin altını çizdiler. Spor coşkusunu hep birlikte bir eğlenceye dönüştürmek için taraftarlara mesaj verdiler.

Güçlü Takım, Güçlü Şehir, Güçlü Destek

Teksüt Bandırmaspor Cinçukuru  Tesisleri’nde gerçekleştirilen Medya Günü’nde basın mensuplarını ağırlayan Teksüt Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez başarının inanmakla başladığını paylaşarak, kendilerine inanan ve destek olan Teksüt’e bu yolu birlikte yürüdükleri için memnuniyetlerini iletti. Yollarının uzun olduğunun altını çizen Göçmez kulüp, sporcular, teknik heyet, çalışanlar olarak en önem verdikleri konunun taraftar desteğini arkalarına daha da fazla alarak ilerlemek olduğunu paylaştı. Bu çerçevede spor basını ile de açık ve şeffaf bir iletişim modeliyle yollarına devam edeceklerini söyleyerek bu özel etkinliğe önayak olan Teksüt Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık’a  teşekkür etti.

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın