Dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto para borsası Bybit, kripto borsaları sektöründe bir ilke imza atmanın gururunu yaşıyor: Otomatik bir risk yönetme aracı olan Perp Protect ile karşınızda! Perp Protect, uzun ve kısa pozisyonları hedge etmek için otomatik olarak opsiyon sözleşmeleri alarak yatırımcılara zarardan kolayca korunma imkânı sunuyor.

Bybit tarafından geliştirilen Perp Protect, geliştirilmiş üst düzey diğer kripto borsalarının hiçbirinde sunulmamaktadır. Perp Protect’in ters yönlü fiyat hareketlerinden koruyacak opsiyon sözleşmeleri önermesi sayesinde kullanıcılar, yatırım stratejilerinden ödün vermeden iç rahatlığı elde edebilecek. 

Piyasada dalgalanmalar yaşanacağını öngören yatırımcılar, Perp Protect aracılığıyla pozisyonlarını koruma altına alarak her zaman bir adım önde olabilirler. Aracın akıllı önerilere dayanan otomatik opsiyon alım özelliği, yatırımcıların piyasa dalgalanmalarına karşı en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlar. 

Deneyimsiz vadeli işlem yatırımcıları da Perp Protect’in güvenilir koruma katmanını kullanarak yatırım konusunda özgüven kazanabilirler. Zarar etme olasılığını en aza indiren Perp Protect, yeni başlayan bu yatırımcıların vadeli işlem dünyasını güvenle keşfetmelerine olanak tanıyor.

Yalnızca iki tıklamayla Perp Protect’i kullanmaya hemen başlayabilirsiniz. Kullanıcıların işlerini kolaylaştırmak için tasarlanan bu araç, barındırdığı avantajlara zahmetsizce erişim sunuyor. Ayrıca Perp Protect’in akıllı algoritması, ideal düzeyde zarardan koruma sunmak için piyasa koşullarını sürekli olarak değerlendirir ve kullanıcının başlangıç marjininin %2’si kadar düşük ücretlerle çalışır.

Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou, Perp Protect ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Kripto devrimine tanık olduğumuz şu dönemde, hem yatırımcıların alım-satım deneyimini iyileştirecek hem de bu dinamik pazarla ilişkili riskleri azaltacak araçları kullanıcıların erişimine sunmak elzem hâle gelmiştir. Perp Protect işte bu amaçla tasarlandı. Her düzeyden yatırımcıya kolaylık ve güvenlik sağlayacak bu yeni aracımızı kullanıma sunmaktan gurur duyuyoruz.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın