Emeklilik İçin Birikim Oluşturun

BES, bireylerin ilerleyen yaşlarda maddi güvence sağlamak ve yaşam standartlarını korumak için düzenli birikim yapmalarına olanak tanır. Bu sistem sayesinde emeklilik döneminde ihtiyaç duyulan finansal güvenceyi sağlamak için tasarruf yapabilirsiniz.

Devlet Katkısı ile Daha Hızlı Birikim

BES katılımcıları, %30 devlet katkısı sayesinde birikimlerini daha hızlı artırabilirler. Devlet katkısı, BES katılımcılarının yatırdıkları tutarın belirli bir yüzdesi kadar eklenir ve bu da birikimlerinizi büyütmenize yardımcı olur.

Vergi Avantajları

BES katılımcıları, gelir vergisi beyannamelerinde BES ödemelerini gelirlerinden düşürebilirler. Bu, BES ile yapılan birikimlerin vergi avantajlarından sadece biridir. Vergi avantajları sayesinde daha az vergi ödeyerek birikim yapabilirsiniz.

Esnek Yatırım Seçenekleri

AgeSA Bireysel Emeklilik Sistemi, farklı yatırım seçenekleri sunar. Bu seçenekler arasından risk toleransınıza ve yatırım hedeflerinize uygun olanları seçebilirsiniz. Bu sayede birikimlerinizi daha iyi yönetebilir ve büyütebilirsiniz. Fon danışmanlığı hizmeti ile ihtiyacınıza uygun fon yönetimi danışmanlığını alabilirsiniz.

İşveren Katkısı İmkanı

Çalıştığınız işveren, BES katkısı sunuyorsa, bu size ek bir avantaj sağlar. İşveren katkısı, emeklilik birikiminizi daha da artırabilir ve geleceğinize daha fazla güvence sağlayabilir.

Erişim Kolaylığı

AgeSA BES, birikimlerinizi kolayca yönetmenizi sağlar. AgeSA mobil uygulama üzerinden hesaplarınıza erişebilir, birikimlerinizi takip edebilir ve fon yönetiminizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Geleceğinize Daha İyi Bir Başlangıç Yapın

AgeSA BES ile erken bir yaşta birikime başlamak, gelecekteki emeklilik döneminiz için daha iyi bir finansal temel oluşturmanıza yardımcı olur. Ne kadar erken başlarsanız, birikimleriniz o kadar büyür ve emeklilik döneminizde daha rahat bir yaşam sürmenize katkı sağlar.

AgeSA’nın BES ürünü, geleceğinize daha fazla güvence sağlamak ve emeklilik döneminizi daha rahat geçirmek için önemli avantajlar sunar. Bu avantajlar doğrultusunda, BES ile finansal geleceğinizi daha iyi planlayabilir ve emeklilik döneminizin keyfini çıkarabilirsiniz.

https://www.agesa.com.tr/bireysel-emeklilik-sistemi


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın