Transfer haberleri konusunda en güvenilir kaynaklardan biri olarak kabul edilen, tüm dünyanın referans aldığı Fabrizio Romano, 3.3 milyonu aşan oyuncusuyla Türkiye Süper Ligi’ne özel, ilk ve en popüler futbol ve menajerlik oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig oyuncularına özel açıklamalarda bulundu. Romano, Türkiye Süper Ligi’nin yükselen grafiğini, yaz transfer döneminde gerçekleşen yıldız transferlerini ve 3 büyükleri karşı karşıya getiren transferlerin gerçek hikayelerini anlattı. Fabrizio Romano, Sosyal Lig oyuncuları için sürpriz tüyolar da verdi.

Dünyanın en iyi spor habercisi olarak kabul edilen Fabrizio Romano, Petrolig Games tarafından geliştirilen Petrol Ofisi Sosyal Lig oyuncularına gündem yaratacak flaş açıklamalarda bulundu. Edin Dzeko, Mauro Icardi ve Vincent Aboubakar’ın sezonun en çok konuşulan isimleri arasında yer aldığını belirten Romano, bu üç ismi karşılaştırdı. 

Edin Dzeko, en çok hakkı yenen isimler arasında yer alıyor

Romano, “Aboubakar çok iyi bir forvet, gerçekten onu çok beğeniyorum, mükemmel bir fiziğe sahip, bu tipteki bir oyuncuya sahip olmak her takım için çok önemli. Ancak Dzeko ve Icardi’nin de farklı nedenlerle büyük bir hayranıyım. Dzeko, Roma ve Inter’de Serie A’nın gördüğü en iyi forvetlerden biri oldu ve her maçta kalitesini kanıtladı. Artık genç bir oyuncu değil ama geçen sezon Inter’deki performansına baktığımızda, her zaman ilk 11’de oynadığını görüyoruz. Inter, Şampiyonlar Ligi finaline kadar geldi, Dzeko da bu kadro içinde her zaman üst düzey bir performans sergiledi, o inanılmaz bir profesyonel. Bunun yanında, Dzeko’nun Avrupa futbolunda en çok hakkı yenen isimler arasında yer aldığını da düşünüyorum. Wolfsburg, Manchester City ve sonrasında Roma ve Inter ile başardıkları ortada. Bu yüzden Fenerbahçe taraftarlarının onu çok seveceğinden eminim. Golcü özelliğinin yanında, saha içinde ve dışında takıma olan etkisi de çok büyük.” dedi. 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın