Türkiye İş Bankası, Cumhuriyet’in ve Bankanın arka arkaya gelen 100. yıl kutlamalarını, ülkemizin en ilgi gören spor etkinliklerinden İstanbul Maratonu ve İstanbul Yarı Maratonu’na verdiği destekle güçlendiriyor. Banka, her iki etkinliğin de isim sponsorluğunu üstleniyor. 5 Kasım 2023’te koşulacak ilk maratondan itibaren iki yıl süreyle düzenlenecek organizasyonlar  “Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu” ve “Türkiye İş Bankası İstanbul Yarı Maratonu” adıyla gerçekleştirilecek.

Geçen yıl Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ile güç birliğine giderek spora desteğini artıran Türkiye İş Bankası, ülkemizin en büyük kitlesel spor etkinlikleri olan İstanbul Maratonu ve İstanbul Yarı Maratonu’nun da destekçisi oldu. 

İş Bankası ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor İstanbul arasında imzalanan iki yıllık iş birliği anlaşması çerçevesinde, dünyada kıtalar arası koşulan tek maraton olarak Asya ve Avrupa’yı sporun gücüyle birleştiren İstanbul Maratonu, Cumhuriyet’in 100. yılı olan 2023’te ve İş Bankası’nın 100. yılı olan 2024’te “Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu” adını taşıyacak. 

Her yıl nisan ayında gerçekleştirilen İstanbul Yarı Maratonu da gelecek iki yılda “Türkiye İş Bankası İstanbul Yarı Maratonu” olarak Türkiye’den ve dünyadan sporcuları ağırlamaya devam edecek. 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın