Türkiye’nin güzellik ve bakım kategorisinde sürdürülebilirliği sahiplenen ilk perakende markası Watsons; Boğaziçi Üniversitesi İnovasyon ve Rekabet Odaklı Kalkınma Çalışmaları Uygulama & Araştırma Merkezi veGalatasaray Üniversitesi Girişimcilik & Yenilikçilik Merkezi’nin iş birliği ile Watsons Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Zirvesi’ni gerçekleştiriyor.   

Bu yıl ilk kez düzenlenen ve sürdürülebilirlik konusunda uzman isimleri, akademisyenleri ve sektör profesyonellerini bir araya getiren zirve        19 – 20 Ekim’de Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de gerçekleşecek; ücretsiz olarak herkesin katılımına açık olacak. 

Zirve öncesinde, yine Galatasaray ve Boğaziçi Üniversitesi İnovasyon Merkezlerinin iş birliği ile, sürdürülebilirlik yaklaşımlarının, konunun uzmanları tarafından tüm yönleriyle ele alınacağı 3 haftalık özel bir seminer & workshop programı düzenlenecek.  26 Eylül – 21 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek seminer & workshop programı, sürdürülebilirlik ve inovasyon konusunda derinleşmek isteyen herkese bilgi ve benzersiz bir deneyim kazanma imkanı sunacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın