Shangri-La Bosphorus, Istanbul 10. Yıl dönümüne özel Melez Tea iş birliğiyle yaratılan imza çayı East Meets West’i özel bir etkinlik ile tanıttı. 

Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan eşsiz Boğaz manzarası ile tanınan ve İstanbul’daki ilk Asya oteli unvanına sahip olan Shangri-La Bosphorus, Istanbul 10. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Türkiye’de üretilen el yapımı yaşam tarzı çayları ile bilinen Melez Tea ile özel bir iş birliğine imza atarak East Meets West adlı özel bir çay yarattı.

Shangri-La Bosphorus, Istanbul, Shangri-La’nın ünlü Asya misafirperverliği ve Türkiye’nin zengin yerel kültüründen ilham alarak yaratılan East Meets West çayını Lobby Lounge’da düzenlediği özel bir davette tanıttı. 

Shangri-La Bosphorus, Istanbul Genel Müdürü TJ Joulak’ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, Executive Chef Giovanni Terraciano ve ekibinin hazırladığı çay saati lezzetleri ve Melez Tea Kurucusu ve Kreatif Direktörü Liliana Lopez’in “Asya Çayları ile Türk Lezzetleri” eşleşmesiyle renklendi.

Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da Mutlaka Deneyimlenmesi Gereken 

‘East Meets West’ çayı eşliğinde 10. Yıl Akşamüstü Çay Saati 

Bir öğleden sonra klasiği olan Akşamüstü Çay Saatinde East Meets West çayını deneyimlemek mümkün olacak. Misafirler her bir yudumda Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un 10 yıllık yolculuğuna eşlik ederken, çayın harmanıyla eşleşen özel Türk ve Asya lezzetlerinin tadını sevdikleriyle çıkarabilecek. 10. Yıl özel menüsü her gün 14.30 – 17.30 arasında Lobby Lounge’da sunulacak. Üstelik bu lezzete cuma, cumartesi ve pazar günleri bu eşsiz deneyime canlı piyano melodileri de eşlik ediyor olacak.

Shangri-La Bosphorus, İstanbul’da Sizi Bekliyor: Lavanta, Şeftali ve Jin Xuan Oolong Çayının Tatlı Buluşması

Çin’in Fujian bölgesindeki Wuyi dağlarında özenle elle toplanan ve kralların çayı olarak da bilinen ‘Jin Xuan Oolong’, Türk lavantasının belirgin aroması ve Türk şeftalisinin tatlı lezzeti ile buluştuğu özel çay, 30 Eylül’e kadar kısıtlı bir süreliğine misafirlerin karşısına kaçırmak istemeyecekleri rengarenk bir dünya ile çıkıyor. Lavantalı panna cotta, yeşil çaylı ekler, mangolu kek gibi East Meets West çayının harmanlarına uyumlu özel Akşamüstü Çay Saati menüsü ile misafirlerini bekliyor. Keyifli akşamüstü çay sohbetlerinin vazgeçilmezi olacak bu limited edition çay sadece Shangri-La Bosphorus, Istanbul resepsiyonunda ve Lobby Lounge’da satın alınabiliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın