Ayos Holding  iştiraki Ayos Spor A.Ş ve  Antalyaspor Kulübü arasında basketbol alanında gerçekleşen işbirliği anlaşması Nirvana Hotels Cosmopolitan  Antalya’da düzenlenen lansman ile kamuoyuna duyuruldu. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, Antalya Gençlik Spor ve İl Müdürü Yavuz Gürhan, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, Antalya Spor Yazarları Derneği Başkanı Şİfa Çiçek, Ayos Holding Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Şirin, Ayos Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Ayos Spor A.Ş  Başkanı  Osman Şirin, Ayos Spor A.Ş. Başkan Vekili  Mehmet Aslan,  Antalyaspor   Kulübü Başkanı Aziz Çetin, Antalyaspor As Başkanı Sinan Boztepe ve Antalyaspor yönetim kurulu üyelerinin katıldığı lansmanı ulusal ve yerel basın da yakından takip etti. Basketbol yorumcusu Didem Gürser’in sunuculuğunu yaptığı lansman etkinliğinde  katılımcılar Antalya’nın basketbol branşında yeniden temsil edilecek olmasının mutluluğunu yaşadıklarını, spor alanında Antalya için her zaman bir arada hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

Ayos Holding Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Şirin: Biz Sporu Hiçbir Zaman Sadece Bedensel Bir Organizasyon Olarak Görmedik Sporun Aynı Zamanda Ahlaki Bir Gelişmenin de Yöntemi Olduğunun  Çok Daha Öncelerden Farkındaydık.

Sporu sadece bedensel bir organizasyon olarak görmediklerini belirten Ayos Holding Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Şirin  “Biz sporu hiçbir zaman sadece bedensel bir organizasyon olarak görmedik sporun aynı zamanda ahlaki bir gelişmenin de yöntemi olduğunun  çok daha öncelerden farkındaydık. Bu yatırımı biraz da Antalya halkına, gençlerimize, bizim insanımıza doğru yolda neler yapılabileceğini; eğer el ele verirsek neler başarabileceğimizi göstermek adına yapıyoruz. İnşallah bugün burada yanımızda olanların güzel dilekleri, arkamızda olanların güzel niyetleri ile güzel sonuçlara ulaşacağımıza bütün kalbimle inanıyorum. Beni tanıyanlar bilirler, asla inanmadığım bir şeyi söylemem, yapmam da, burada güzel şeyler yapacağımıza inanıyor hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın