22 ayda 100,000 üyeye ulaşan dünyanın en büyük İş Süreci Yönetimi Topluluğu olan ARIS Topluluğu, kurumların entellektüel sermayelerini ve varlıklarını koruyarak yeniden kullanabilmelerini sağlıyor.

Kurumların süreçlerini geliştirmeleri için yıllar boyunca edindikleri yeteneklerini de içeren entelektüel sermayeleri bir rekabet unsuru olarak giderek daha çok karşımıza çıkıyor. Bu doğrultuda, iş süreçlerinin tüm potansiyelini açığa çıkarabilmek için işbirliği içinde yapılan çalışmalar kilit konumda. www.ariscommunity.com üzerinden erişilebilen ARIS Express, İş Süreci Analizi olanaklarını herkese ücretsiz olarak sunuyor.

Software AG, ARIS Topluluğu üye sayısının 20 aylık bir süreçte 100,000?i geçtiğini duyurdu. Dünyanın en büyük İş Süreci Yönetimi (BPM) Topluluğu olan ARIS Topluluğu; kişiler, işletmeler ve üniversiteler arasındaki analiz etme, görselleştirme ve kurumsal bilgi paylaşımı gibi alanlarda yeni işbirliklerinin kurulmasına imkân tanıyor. Entelektüel sermaye üzerinden rekabet gücü yaratan kurumlar rakiplerine göre bir adım öne çıkıyor. Bu sayede, bilgi temelli bir kurum ve ekonominin yaratılması sağlanıyor.

Software AG Ürün Müdürü, Dr. Wolfram Jost?a göre: ?İlgili gruplar arasında içerik paylaşımı yapılmasını ve işbirliği içerisinde kurumsal bilginin yaratılmasını, tartışılmasını ve paylaşılmasını sağlamak rekabet yeteneğini artırıcı önemli bir unsur.? Jost sözlerine şöyle devam ediyor: ?Kurumsal işbirliğinin, şirketlerin süreç yönetimi potansiyellerini geliştirmelerinin tek yolu olduğuna inanıyoruz. ARIS topluluğu bu işbirliğini sağlayan temel platform olarak karşımıza çıkıyor.?

Ağustos 2009 yılında kurulan ARIS Topluluğu, şu anda İş Süreci Yönetimi alanındaki en büyük topluluk. Topluluğun üyeleri, başlangıç seviyesinde BPM kullanıcılarından BPM uzmanlarına, üniversitelerden profesyonel işletmelere, nadir kullananlardan tam zamanlı proje takımlarına kadar geniş bir kitle. Süreçleri modelleyebilme kabiliyeti (EPC veya  BPMN 2.0), organizasyonel tablolar, data modelleri veya süreç çalışanlarını desteklemek için kurumsal bilgiyi tartışmaya, analiz etmeye ve görselleştirmeye olanak tanıyan bir platform topluluğun başarısının altında yatan önemli faktörler arasında sayılıyor.

ARIS Topluluğu üyeleri, ARIS Express aracılığı ile yaratılan süreç modellerini yürütmek için Software AG?nin webMethods ürünlerini kullanabiliyor. Topluluk, uluslararası uzmanları ile aşamalandırılmış bir başlangıç programının yanı sıra İş Süreci Mükemmeliyetini tam olarak sağlamak adına ücretsiz teknolojik araçlar sunuyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın