Telefon görüşmeleri dahil tüm müşteri etkileşim kanalları tek bir platformda birleşti

İşletmelerin daha başarılı müşteri deneyimleri sunmaları için Yapay Zekâ-ChatGPT tabanlı etkileşim çözümleri geliştiren Exairon, Verimor Telekomünikasyon’un Bulut Santralim entegrasyonu ile güçlü bir işbirliği başlattı. İşletmeler artık ses ve yazılı etkileşim kanallarını tek bir çatı altında yöneterek müşteri etkileşim deneyimini güçlendirebilecek. 

Exairon Etkileşim Platformu’nun bu yeni ses kanalı entegrasyonu, işletmelerin “müşteri sohbet deneyimlerini” daha etkin hale getirmesini hedefliyor. Bu işbirliği sayesinde telefon dahil tüm müşteri etkileşimleri tek bir platformda birleşeceği için müşteri hangi kanalı tercih ederse etsin işletme ile “kesintisiz deneyim” yaşayabilecek.

Exairon, Sanal Asistanlar ve Chatbot’lar ile uzman insan kaynağının tam uyumunu sağlayarak müşteri deneyimini yenilikçi ve verimli yaklaşımıyla artırmayı amaçlıyor. 

Exairon platformu üzerinde çalışan ve Müşteri Deneyimi (CX) birimlerine sunulan yeni ses entegrasyonunun avantajları şunlar:

  • SoftPhone: Web tabanlı telefon uygulaması ile tüm arama işlemleri kolayca gerçekleştirilebiliyor. 
  • Click to Call: Müşteri, potansiyel müşteri, kişi ve firmaların telefon numaraları tıklanarak çağrı başlatılabiliyor. 
  • Müşteri Kartı Pop-up: Gelen aramalarda görüşmeler ekranında otomatik olarak açılan müşteri kartı ile arayan müşterinin bilgilerine hızlı erişim sağlanıyor. 
  • Arama Kaydı Raporları: Müşterilerin geçmiş tüm arama kayıtları kolayca görüntülenebiliyor. 

Exairon CEO’su Utkan Şanda, bu yeni işbirliği ile ilgili olarak şunları söyledi: “Müşteri etkileşim deneyimini geliştirmek ve işletmelerin sesli ve yazılı iletişim kanallarını etkin bir şekilde yönetmelerine yardımcı olmak amacıyla sürekli olarak yeni teknolojiler ve işbirlikleri geliştirmeyi hedefliyoruz. Bu işbirliği, Verimor Telekomünikasyon’un güçlü ses altyapısı ile Exairon Etkileşim Platformu’nun sunduğu yenilikçi çözümleri bir araya getiriyor. Müşteri Deneyimi (CX) ekipleri ve çağrı merkezleri için büyük bir avantaj olacak bu entegrasyonun, işletmelerin rekabetçi kalmasına ve sürdürülebilir şekilde büyümesine destek olacağına inanıyorum.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın