DİA Mağaza Programı ile mağazaların ihtiyaçları pratik ve hızlı bir şekilde çözülüyor. Sistem ile aynı anda tüm mağazaları kontrol etmek mümkün.
DİA Yazılım Genel Müdürü Suha Onay, perakende sektörü için her şubeden sisteme anlık erişimin önemini vurgulayarak, “Bu noktada maliyet konusu öne çıkıyor. DİA’da işletmelerin, şube başına ekstra ücret vermeden yapılan tüm işlemlerin anlık takibini sağlamaları mümkün” ifadelerini kullandı.
DİA’nın Mağaza Programı hakkında bilgiler veren, Onay, “Hızlı satış yapan tüm firmalar, perakende gıda satışı yapan market ve süpermarketler, toptan gıda satışı yapan toptancılar için DİA’nın her modülünde farklı özellikler var. Bu özellikler sayesinde işletme ihtiyaçları pratik ve hızlı bir şekilde çözülebiliyor. DİA Yazılım’ın uzman kadrosu tarafından bu sektörlerde faaliyet gösteren firmaların ihtiyaçları ve istekleri analiz edilerek geliştirilmiş olan özellikler sayesinde, kaliteli mağaza yönetimleri gerçekleştirmek kolaylaşıyor. Programın diğer bazı özelliklerini anlatmam gerekirse; farklı noktalarda yer alan mağazaları şube tanımı ile mağazalarda yer alan depoların depo tanımları ile rahatlıkla tanımlanması, kullanıcıların yetkilendirmesinin mağaza bazında yapılabilmesi, sadece belirlediğiniz mağazalarda işlem yapılabilmesi, hızlı ve pratik bir şekilde dokunmatik ekran üzerinden ister barkodlar, ister ürün görselleri ile satışların gerçekleştirilmesi, satış işlemlerinde barkodsuz özelliği kullanılarak dokunmatik ekrandan ürün seçimi yapabilme” dedi.
Tüketicilerin, kişisel gelirlerinin yaklaşık yüzde 60’ını perakende satış ve mağaza yönetimi yapan işletmelere harcadığını da sözlerine ekleyen Onay, “Yeni bir alışveriş ve yaşam kültürü oluştu. Bu da Türkiye’de geleneksel küçük ölçekli perakendeciliğin yerini büyük ölçekli, teknolojik gelişmelerden yararlanan, uluslararası pazarlara açılan, hizmet ve müşteri odaklı bir perakendeciliğe bıraktı. DİA’nın pratik ve hızlı fiyat güncelleme yöntemleriyle, mağazaların şube bazlı fiyat listeleri kolayca güncellenebiliyor. Fiyatlar güncellendikten sonra etiket tasarlama aracıyla istenildiği gibi fiyat-ürün-raf etiketi gibi yeni etiketler oluşturuluyor. Bu yeni etiketler okutularak satış yapılabiliyor” şeklinde konuştu.
sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.