Bybit Global tarafından hazırlanan bültende günün gelişmelerine yer veriliyor. 

Yatırımcılar bu hafta açıklanacak kazançları beklerken, borsalar kazanç serisini sürdürdü. Daha geniş kripto para birimi zar zor hareket etti ve Bitcoin kısa süreli bir çöküşün ardından 30 bin dolara geri döndü. Bugünün en hızlı hareket edeni, iş modeli yatırımcıların ilgisini çektiği için airdrop ile kullanıcıların beğenisine sunulan ARKM oldu.

 ARKM, 18 Temmuz’da topluluğa airdrop’unu yeni yayınlayan Arkham Intelligence’ın yerel simgesidir. Airdrop, Arkham’ın geçen hafta anonim cüzdan adreslerini açığa çıkaran kullanıcıları ödüllendiren bir platform olan Intel Exchange’i başlatmasıyla geldi. Sadece iş modelinin kendisi eleştiri almakla kalmaz, referans bağlantısı bir kullanıcının e-posta adresinin deşifre edilmesi kolay bir versiyonu olduğundan, referans programı toplulukta tepkiye yol açar. Arkham’ın amacı, hacker’ı tespit etmek için zincir üstü bir istismarda kurbana yardım etmektir. Bununla birlikte, iş modelinin kendisi kilit kripto ruhlarına, anonimliğe ve mahremiyete aykırı görünüyor. Bir yan not olarak, Arkham Intelligence’ın ünlü Ark Invest ile hiçbir ilgisi yoktur.

Web3 inovasyon stüdyosu VenturePunk, Arbitrum blok zinciri üzerine inşa edilmiş üretken bir sanat platformu ve pazar yeri olan Prohibition’ı piyasaya sürdü. Platform, herhangi bir sanatçının Art Blocks Engine’i kullanarak üretken sanat koleksiyonları oluşturmasına, basmasına ve satmasına izin vererek üretken sanat pazarını demokratikleştirmeyi amaçlıyor. Arbitrum kullanarak Prohibition, Ethereum’a kıyasla gaz ücretlerini önemli ölçüde azaltır. Prohibition’ın ilk koleksiyonu, Emily Edelman imzalı “Monospatial”, 0,05 ETH darphane fiyatıyla 100 token arzıyla satışa sunuldu. VenturePunk, basım sürecini kolaylaştırmak ve sanatçılar ile geliştiriciler arasındaki iş birliğini teşvik etmek için özellikler eklemeyi planlıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın