Medikal ürünlerdeki başarısıyla öne çıkan b-good, Su Geçirmez Yara Bandı ve Topuk Bandı ile yaz aylarında hayatınızı kolaylaştıracak.

Geniş ürün yelpazesiyle b-good, tüm ailenin medikal ihtiyaçlarına yönelik ürünleri eczane güvencesiyle tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor. Su Geçirmez Yara Bandı ve Topuk Bandı, rahat kullanımları ve dayanıklı yapıları sayesinde yaz aylarında kurtarıcı ürününüz olacak.

b-good Su Geçirmez Yara Bandı

Çocukların ve yetişkinlerin kullanımına uygun olan b-good Su Geçirmez Yara Bandı, %100 su geçirmeyen yapısı sayesinde yaz aylarında, havuzda ve denizde kurtarıcı bir ürün deneyimi sunuyor. Su Geçirmez Yara Bandı kutusu içerisinde yer alan üç farklı boy seçeneği ile kullanım kolaylığı sağlar ve cildi şeffaf yapısıyla kaplar. Nefes alan yapısı sayesinde yarayı bakterilere, toza ve kire karşı korur.  b-good Topuk Bandı

b-good Topuk Bandı, su geçirmez yapısı ile ayakkabı vurmalarına karşı etkili bir koruma sağlar. Hidrokolloid yapısı sayesinde rahat bir kullanım deneyimi sağlayan bantlar, topuk bölgesini sürtünme ve vurmalara karşı koruyarak basınç ve ağrıyı azaltır. Önleyici bir ürün olarak öne çıkan ve ciltle uyum sağlayan b-good Topuk Bandı’nı topuk bölgenizde ayakkabınızı giymeden önce kullanabilirsiniz.

Tüm ailenin medikal ihtiyaçlarını karşılayan b-good ürünlerine eczanelerden ulaşabilirsiniz.

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın