Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenen, 17. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı – ICCI 2011 kapsamında fuara katılan şirketlerin gerçekleştirdiği ücretsiz ikili görüşmeleri (B2B) umut verdi.

Avrupa İşletmeler Ağı ve İstanbul Sanayi Odası desteği ile gerçekleşen ve Avrupa İşletmeler Ağı?na üye şirketler arasında yapılan görüşmelerde şirketler arası teknoloji transferi konusunda işbirlikleri artırılması amaçlanıyor.

Sektörel Fuarcılık, aynı anda fuar, kongre ve ikili iş görüşmeleri (B2B) gerçekleştirerek dünyada fuarcılık alanında bir ilk?e imza atıyor. Fuarda, Avrupa İşletmeler Ağı (Enterprise Europe Network ? EEN) ve İstanbul Sanayi Odası (İSO) işbirliği ile ICCI Sinerji Buluşması 2011 (ICCI Synergy Match 2011) adıyla düzenlenen etkinlikte şirketler arası ücretsiz ikili iş görüşmeler başladı. Fuarın ikinci gününde başlayan etkinlikte yepyeni iş olanakları ile işbirliklerinin sağlanması ve ticaret hacminin genişlemesi amaçlanıyor.

42 yabancı şirketle 200 görüşme

Sektörel Fuarcılık Türk firmalarını yurt dışından gelen firmalarla aynı masada buluşturuyor.

Avrupa İşletmeler Ağı ve İstanbul Sanayi Odası işbirliği ile düzenlenen ICCI Sinerji Buluşması 2011 etkinliğinde 42 uluslararası şirket, 69 Türk şirketi tüm gün boyunca yaklaşık 200 görüşmede işbirliği imkanı arayacak. Avrupa İşletmeler Ağı özellikle KOBİ?lere destek vererek uluslararası platformda şirketler arasındaki teknoloji transferini artırmayı hedefliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın