Rentony Kurucusu ve Stil Danışmanı Yasemin Eke, kıyafet kiralama sektörünün tüketicilere daha geniş gardırop fırsatı sunarken, moda ve tasarım markaları için de pazarlama ve iletişim kanalı haline geldiğini belirtti.

Rentony Kurucusu ve Stil Danışmanı Yasemin Eke, “Geçtiğimiz yıllarda kıyafet kiralama denince akla ilk olarak özel günler geliyordu. Günümüzde ise artık gündelik hayat içerisinde kıyafet kiralama yapılabiliyor. Günümüzde özellikle 25-35 yaş arası kadınlar daha geniş bir gardıroba sahip olmak için kiralama yapıyor. Kıyafet kiralama, tüketiciler için daha geniş bir ortak gardırop fırsatı yaratırken, moda ve tasarım markaları için de pazarlama ve iletişim kanalı haline geldi çünkü kiralama markayı duyurmak adına büyük avantaj sağlıyor. Bunun yanı sıra bazı tasarım markaları ve tasarımcılar da ürünleriyle kiralama ekosisteminde yer almak istiyor. Müşteriler o markayla bir bağ kurmadan önce düşük bütçeyle denemiş oluyor ve memnun kalırsa markanın devamlı müşterisi haline geliyor.  Böylece hem gençlere hem de daha çok takipçiye daha kolay ulaşıyorlar. Marka ve tasarımcılar bu şekilde bilinirlik ve itibar sağlarken, müşteri sadakati potansiyelini de artırıyor.” dedi.

Yerli ve yabancı tasarım ürünlerin yer aldığı Rentony’de tayttan, cekete, gece kıyafetinden gelinliğe, ayakkabıdan şapkaya kadar 1500‘e yakın ürünün kiralanabildiğini sözlerine ekleyen Eke, Rentony’de ürün fiyatları kategorilerine göre 100-4500 TL arasında değişiklik gösteriyor.” şeklinde konuştu.

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın