Giyimden aksesuara, dekorasyondan ayakkabı ve çantaya kadar geniş koleksiyonlarıyla ilham verici ayrıntılarla donatılmış bir yaşam biçimi sunan YARGICI, Ayvalık ve Bodrum Rixos’ta Beachworks mağazalarını açtı.

Her sezon; konfeksiyondan aksesuara ve dekorasyona kadar geniş koleksiyonlarıyla bir yaşam biçimi sunan YARGICI, Ayvalık ve Bodrum Rixos’ta Beachworks mağazalarını açarak mağaza sayısını 65’e çıkarttı. YARGICI Genel Müdürü Oğul Sipahioğlu “Butik hizmet anlayışımız ile YARGICI olarak bugün toplamda 65 mağazamız ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Nisan ayı içerisinde 4 yeni mağaza açılışlarımızı daha da gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

YARGICI, rahatlığı ve sadeliği ön plana çıkararak hayatın her alanında kullanılabilecek tasarımları, butik servis anlayışı ve her zaman beğenilen mağaza dekorasyonuyla bölgelerin en dikkat çeken mağazalarından olacak. İspanya’nın farklı kültürel dokularından ve renklerinden alınan ilhamla hazırlanan YARGICI İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu’nu keşfetmek için YARGICI mağazalarına uğramayı unutmayın.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın