İŞ DÜNYASININ LİDERLERİ ÇİĞDEM YORGANCIOĞLU’NUN ZİRVE KOORDİNATÖRLÜĞÜNÜ ÜSTLENDİĞİ BSP GROUP WES ORGANİZASYONU İLE GERÇEKLEŞEN “ULUSLARARASI BOSPHORUS STRATEGIC PLANNING AND MANAGEMENT”  ZİRVESİNDE BULUŞACAK.

Türkiye’nin yanı sıra Avusturya, İngiltere Hindistan, gibi ülkelerin girişimci sanayici, uluslararası şirketin üst düzey yöneticisi, stratejist, kanaat önderi, akademisyen, bilim insanı, farklı mühendislik alanları uzmanları, kurumsal aktivistlerin, medya uzmanları ve iş dünyası liderlerinin konuşmacı olarak  ve uluslararası ve Türkiye iş dünyasının katılımıyla gün boyu Stratejik Yönetimin sorunları masaya yatırılacak.

Kurumsal eğitim gelişim ve danışmanlıkta Türkiye’de alanının liderlerinden BSP Group evsahipliğine düzenlenen bu  etkinlikte , Zirve koordinatörü Eğitmen ekonomist,Stratejist  dünya gezgini ,tasarımcı sanatçı Çiğdem Yorgancıoğlu’nun yapacağı açılışın ardından zirvenin onur konuğu olarak ilk konuşmayı Türk Bankacılığının gurusu Bülent Şenver yapacak.

Zirvede, Türk kamuoyunun yakından tanıdığı KLAUS JURGENS da konuşmacı olarak yer alacak. Zirvede H. Ciğdem Yorgancıoğlu koordinatör olarak görev alırken, Prof. Dr. Bülent Şenver, Turgay Adıyaman, Klaus Jurgens, Burak Uluer, Levent Karadağ, Prof. Dr. Gülbin Gürdal Dündar Mehmet G. Alper Yalçın, Satish Zope Deniz Onar Uluer, Vadiral Tılgul, Sanjeevi Prasad, Fabrice Tibley Mauanjo, Beste Turgut konuşmacı olarak yer alacaklar.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın