İnsanlığın geçmişini şekillendirmiş ve geleceğini belirleyecek olan yaşam kaynağımız su, her geçen gün bilinçsiz bir tüketimle kullanıldığından dünya genelinde temiz suya erişim giderek zorlaşıyor. Doğal kaynakları korumak için musluk suyunun arıtılarak kullanılması çok önemli! QNET’in çevre dostu, içme suyu sunan ürünü HomePure Nova, bu alanda gelişmiş teknolojisiyle dikkat çekiyor.

Ev için sınıfının en iyi su filtreleme sistemini sunan QNET, HomePure Nova, musluk suyunu 9 aşamalı ve 35+ UltraTech Filtre Teknolojisi ile filtreliyor. Sudaki bakterileri %99.9999, virüsleri %99.99 ortadan kaldırırken özel teknolojisi ile insan sağlığına olumlu etkisi olan iyi minerallerin suda kalmasını sağlıyor.

Bitkilerin fizyolojisini incelerken Pi-Suyu dedikleri suyu keşfeden Japon bilim adamları Dr.Akihiro Yamashita bu suya adını verdi. Pi-Suyu “canlı vücut suyuna” benzer, vücudun su moleküllerindeki oksijen ve mineralleri daha iyi emmesini sağlar. HomePure Nova, bütünsel sağlığınız için musluk suyunu Pi-Suyu’na dönüştürür.

DÜNYANIN İLK ULTRAFİLTRASYON SU FİLTRELEME SİSTEMİ

HomePure Nova, patojenik bakteri, virüs ve kistlerin (NSF/ANSI P231 ve P244) azaltılması için Su Kalitesi Derneği (WQA) tarafından onaylanmış dünyanın ilk Ultrafiltrasyon su filtreleme sistemidir. HomePure Nova, çevre dostu çözümlerle elektriğe ihtiyaç duymadan temiz ve güvenli içme suyu sağlar.

HomePure Nova’ya www.qnetturkiye.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

HomePure Nova Fiyatı: 18,820.00 TL


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın