Trendyol müşterileri Mr Usta’nın montaj hizmetlerine tek “tıkla” ulaşabiliyor

Hayata konfor katacak hizmetlere kullanıcılarını kolayca ulaştıran teknoloji şirketi Mr Usta, mobilya montaj, tesisat, elektrik, yerinde cep telefonu tamiri, klima, kombi kategorilerinde işinin ehli, güvenilir ve dakik ustaları tek bir adreste bir araya getiriyor. Teknolojiyi odağına alarak; hızlı, güvenilir ve kaliteli hizmet sunan Mr Usta, özel bir eğitim sürecinden geçirilen ve sertifikalandırdığı ustalarıyla geleneksel hizmetleri pratikleştiriyor.

Mobilya montaj, tesisat, elektrik, yerinde cep telefonu tamiri, klima, kombi hizmetlerini bir uygulamaya sığdıran Mr Usta, alanında güvenilir ve garantili hizmetleriyle kalite taahhüdü veren ilk teknoloji şirketi olarak öne çıkıyor. İhtiyaç duyulan, ustalık gerektiren güvenilir hizmetlere hızlı bir şekilde erişim sunan Mr Usta, yeni iş birlikleriyle kullanıcılarına ulaştığı kanal sayısını artırıyor. Son olarak e-ticaret platformu Trendyol ile yeni bir iş birliğine imza atan firma, ürün satın alma yolculuğuna değer katarak, Trendyol kullanıcılarının montaj hizmetlerini kolaylaştırıyor. İş birliği kapsamında tüketiciler, banyo, lavabo, eviye bataryası, duş sistemleri ve avize satın aldıklarında dilerlerse ustalık gerektiren hizmetleri de satın alabiliyorlar.

Yunus Emre Kalkan: “Teknoloji ve inovasyonu birleştiren güvenilir bir deneyim sunuyoruz”

Uygulamanın teknoloji alt yapısı ile öne çıktığını vurgulayan Mr Usta CEO’su Yunus Emre Kalkan, “Teknolojik alt yapımız sayesinde kullanıcılarımıza hizmet ihtiyaçları için digital çözümler yaratıyor ve süreçlerini hızlandırıyoruz. Pazardaki teknoloji ve hizmet odaklı Partner eksikliğini de iyi analiz edip farklı iş ortaklarımıza bu noktada çözümler yaratıyoruz. Bu noktada hayata geçirdiğimiz son iş ortaklığımızı Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Trendyol ile gerçekleştirdik. Trendyol kullanıcıları ürün ihtiyaçları için yapacakları satın alma işlemlerinde sepete montaj hizmetini de ekleyebilecekler. Örneğin; batarya satın aldığınızda artık bu ürün için ayrıca usta aramanıza gerek kalmayacak. Mr Usta güvencesiyle size uygun gün ve saat dilimi içinde ustanız montaj hizmetini gerçekleştirmek için kapınıza gelecek. İstanbul, Ankara ve İzmir’de başladığımız operasyonlarımızı 2023’te farklı şehir ve hizmet kategorisi özelinde artıracağız” dedi.

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın