Pandemi krizinin etkisi yavaş yavaş azalıyor. Pandemiden en çok etkilenen sektörlerden biri olan turizm sektöründeki durgunluk hızla yükselen bir ivmeyle artmaya devam ediyor. 2022 yılı başından itibaren artan yolcu sayısı Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bu ay da zirve yapmaya devam ediyor. 

Artan bu yolcu sayısı, Sabiha Gökçen araç kiralama talebini ciddi bir şekilde artırıyor gibi görünüyor. Havalimanındaki rent a car merkezleri de artan bu yoğunluktan oldukça memnun ve talepleri karşılamak için oldukça yoğun çalışıyorlar. Sabiha Gökçen’e iniş yapan yolcular kendileri için en uygun araç kiralama seçeneğini arıyorlar. Bunun sonucunda da rent a car firmaları araç kiralama fiyatları konusunda oldukça sıkı bir rekabete giriyorlar.

Bu Yıl Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki Yolcu Sayısı Arttı

İstanbul’un iki havalimanından biri olan Sabiha Gökçen Havalimanı, 2022 yılında yolcular için en popüler havalimanlarından biri olarak öne çıkıyor. Dikkat çeken bir diğer nokta ise Sabiha Gökçen Havalimanı’nda iç ve dış hat bağlantılarını tercih eden yolcu dağılımının dar olması. Yapılan araştırmalar sonucunda 2022 yılının bu dönemine kadar Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yaklaşık 27 milyon yolcunun seyahat ettiği tahmin ediliyor. Bu sayının iç hat ve dış hatlar yolcuları arasındaki dağılımı ise neredeyse yarı yarıya.

Özellikle Yurt Dışından Gelen Yolcu Sayısında Büyük Artış Var

Sabiha Gökçen Havalimanı bir önceki yıla göre özellikle dış hat yolcuları ile dolup taştı. 2021 ile karşılaştırıldığında, uluslararası yolcu sayısı bu yıl yaklaşık %125 oranında artmış görünüyor. Geçen yıl 6 milyon civarında olan dış hat yolcu sayısı bu yıl 14 milyona yükseldi. Havalimanına inen yolcuların çoğu ise Sabiha Gökçen araç kiralama işlemini tercih ediyor. Araç kiralama fiyatlarını karşılaştıran yolcular bütçelerine göre en uygun araç kiralama seçeneklerini değerlendiriyorlar.

Araç Kiralama Yapmak En Rahat Seçenek

İstanbul’a havayolu ile seyahat eden yolcular artık Sabiha Gökçen araç kiralama işlemini tercih ediyor. Hem uçuş sonrası yaşanan yorgunluk hem de bir an önce gidilmek istenen yere varma hevesi ile yolcular oldukça basit ve uygun bir çözüm yolu bulmuş gibi gözüküyorlar. Sabiha Gökçen araç kiralama fiyatları geçen yıldan bu yana ciddi oranda düştüğü için yolcular artık Sabiha Gökçen Havalimanı’nda araç kiralama yaparak seyahatlerine daha rahat devam edebiliyor.

Sabiha Gökçen’de Araç Kiralama Yapmanın En Pratik YoluSabiha Gökçen’de araç kiralamanın en hızlı ve güvenli yolu Miniyol aracılığıyla araç kiralama yapmak olarak dikkat çekiyor. Miniyol’un minimal projelerinden mini ödeme ile araç kiralama için yapılan ödeme yöntemi geleneği tamamen değişiyor. Miniyol aracılığıyla 1.000 TL’ye araç kiralarsanız, rezervasyon sırasında 150 TL ödüyorsunuz ve aracınızı teslim alana kadar başka bir ödeme yapmıyorsunuz. Geleneksel ödeme yöntemlerini tercih eden müşteriler için ise tam ödeme yöntemi uygulanmaya devam ediyor. Miniyol, tüm ödeme sistemleri ile çalışmakta ve kullanıcı ihtiyaçlarını karşılayacak alternatifler sunmaktadır.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın