Eşlerinin kalbini kıran erkekleri kırmızı gül kurtarıyor! Aşkın çiçeği olarak bilinen kırmızı gül, artık eşleriyle barışmak isteyen erkeklerin de en büyük yardımcısı haline geldi. www.444cicek.com?a gelen siparişlerin ortaya koyduğuna göre, eşleriyle barışmak isteyen erkekler en çok kırmızı gül ve orkideyi tercih ediyor. Buzları eritmek isteyen genç erkekler ise daha çok papatyaya yöneliyor.

Biricik eşinizi üzdünüz, tartıştınız ve kalbini kırdınız… Tabii, kendinizi affettirmeniz gerekiyor. Kısacası, erkeklerin en önemli sorunlarından biriyle karşı karşıyasınız. Peki, şimdi ne mi yapacaksınız? Güzel bir çiçekle sevginizi ifade ederek işe başlayabilirsiniz.

444çiçek?e gelen siparişlerden yola çıkılarak yapılan araştırmanın sonucuna göre, erkeklerin en büyük yardımcısı olarak ?kendi affettirme? listesinin başında yüzde 56 ile kırmızı güller geliyor. Böylece kırmızı gül artık yalnızca 14 Şubat ya da evlilik yıldönümlerinin vazgeçilmezi değil, eşleriyle barışmak isteyen erkeklerin de ilk tercihi oluyor. Erkeklerin af dilemek için en çok tercih ettiği çiçekler sıralamasında ikincilik ise yüzde 32 ile orkidenin. Ancak önemli bir nokta, kırmızı gül ve orkide, ağırlıklı olarak orta yaş ve üzerindeki evli erkeklerin tercihi oluyor. Gençler erkekler ise kendilerini affettirmek istediklerinde sadeliği ve saflığı temsil eden papatyaya yöneliyor.

Özür çiçeğinizi önden gönderin

Eğer suçunuz çok büyükse ya da eşinizi çok kızdırdıysanız, çiçekleri bizzat sunmak cesaret gerektirebilir. Böyle bir durumda eşlerinin tepkisinden çekinen erkekleri, adrese teslim çiçek siparişleri kurtarıyor. www.444cicek.com, saf ve güzel çiçekleri, eşinizin kapısına kadar getiriyor. Böylece, eşinizin kalbini önceden bir miktar yumuşatabilir, kendinizi affettirmek için uygun bir zemin hazırlayabilirsiniz.

Çiçeklerin dilinden anlamak?

Zaman süzgecinden geçerek anlam kazanan sembollerin insan iletişimindeki yeri yadsınamaz. Farklı çiçekler, kadınlara farklı mesajlar aktarıyor. Kırmızı güller, aşkı çağrıştırdığından olsa gerek, kadınların en hassas noktası. ?En büyük aşkım sensin? demenin güzel bir yolu. Orkide ise asaletli bir seçim olarak zor beğenen kadınlardan artı puan kazandırabiliyor.

www.444cicek.com, sevenleri barıştıracak güzellikte çeşitli aranjmanlar sunuyor. Çiçek göndermek barışacağınız garantisi vermiyor ancak yine de kırık bir kadın kalbini tamir etmenin en etkili yollarından biri olarak görülüyor.

En doğrusu, sık sık çiçek almak

Başka bir hediyeyle birlikte ya da tek başına; hem özel günlerde hem de bütün yıl boyunca çiçekler tüm kadınların en doğal hakkı!  444çiçek?ten çiçek siparişi vererek sevdiğinizin size gösterdiği özeni sizin de ona göstermenizin şimdi tam zamanı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın