Halil ÖNCÜ-ANTALYA

Reha Kamiloğlu, Umut Duvan ve Şentürk Üstebay isimli iş insanlarının oluşturduğu bir Türk firması olan ve 3500 drone ile yurt içi ve özellikle Dubai,Katar, Doha,Amerika, Bahreyn gibi yurt dışında bir çok yerde rengarenk, yaratıcı drone gösterileri yapan SKD Drone firması, 2023 yılı mayıs ayı itibarıyla Türkiye’de etkinlilerini hızlandıracak.

Özel yazılımlı dronlarla aynı anda komut vererek çeşitli gösteriler sunan SKD Drone firması kısa bir süre önce Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından İstanbul’da düzenlenen Cumhuriyet Kutlaması etkinliklerinde yaptığı drone gösterisi ile büyük beğeni kazanmıştı.

Firma ayrıca Survivor 2020 finalinde de yaptığı gösteri ile unutulmaz bir gece yaşatmış hayranlık uyandırmıştı. SKD Drone ayrıca en fazla ardışık formasyonla 2200 insansız hava aracını sürü halinde Dubai’de uçurarak Guiness Rekorlar Kitabına giren bir Türk firması olmuştu.

SKD Drone firması 3500 drone sahip!

SKD Drone şirketi ortaklarından  Şentürk Üstebay, dijital bir platform olduklarını, bu işe başlarken Türkiye’de biraz kabullendirme anlamında zorluklar yaşadıklarını ancak son dönem teknolojinin gücü ile iyi bir konuma geldiklerini belirterek “Özellikle turizm sektöründe otellerin talepleri artmaya başladı. Bakanlıklarımız, belediyelerimiz çok iyi projeler üretiyorlar. Bizlerde SKD Drone olarak kendilerine bu hizmeti nasıl sunabiliriz, bu hizmeti nasıl yeniliklere taşıyabiliriz, bu çalışmaları nasıl özenli bir hale getirebiliriz, bununla ilgili çeşitli projeler üretiyoruz. Yurt içi ve yurt dışında uluslararası birçok alanda bu gösterileri SKD Drone olarak yapmaktayız. İş ortaklarımız arasında Dubai,Katar, Doha,Amerika, Bahreyn gibi ülkeler var. SKD Drone, olarak 3500 drona sahibiz. Bu dronlarla ilgili istenilen her türlü projeyi sunabilmekteyiz. Evlilik teklifleri, doğum günleri, gala geceleri, turizm sektöründe her türlü projede kullanılacak drone ordusuna sahibiz.”dedi.

Turizmcilerimizin desteklerini bekliyoruz!

29 Ekim’de Kültür ve Turizm Bakanlığı ile İstanbul’da gerçekleştirdikleri gösterinin büyük ses getirdiğine de dikkat çeken Şentürk Üstebay “29 Ekim Cumhuriyet Bayramında İstanbul’da Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığımız ile yapmış olduğumuz bir gösterimiz oldu. Bunu da herkesin izlediğini biliyoruz ve çok olumlu görüşler aldığımızı da söyleyebilirim. 2023 yılı projelerimiz arasında şu anda 38 otelimizde drone showlarımıza devam edeceğiz. Bu yıl hizmet verdiğimiz otellerimiz arasında Barut Grupları, Gloria grubu, Selectum Grupları, Asteria Grupları , Delphin gruplarını sayabiliriz. Turizmcilerimizin desteği ile markamızı daha bütünleştirmiş durumdayız.”dedi.

Havai fişeklerin yerini dronlar alıyor!

Şentürk Üstebay, havai fişeklerin yerini artık insansız hava aracı dronların aldığını belirtirken “Çevre şehircilik Bakanlığımızın almış olduğu yeni kararname ile havai fişek gösterilerinin yasaklanacağı ve bu süreçte bizlerde sessiz ve ses getiren bir projeyle, nasıl hizmet verebiliriz ona bakacağız. SKD Drone olarak, tüm turizmcilerimize, gelen misafirlerine eşsiz gösteriler sunacağız. Buralarda sunacağımız projelerinde daha anlamlı olması sağlanacaktır. Neden SKD Drone olarak Türkiye’de bunuyoruz? derseniz, bizler öncelikle bir Türk firmasıyız. İki gün önce Bahreyn’de yaptığımız bir gösterimiz oldu. Halen Dubai, Katar’da yaptığımı gösteriler mevcut. 2023 yılı Mayıs itibarı ile de Türkiye’de yoğun bir çalışma dönemine gireceğiz. Tüm turizmci dostlarımıza seslenmek istiyorum. Lütfen bu teknolojiyi yakalayın. Artık havai fişeklerle değil, teknoloji ile bu işleri yapın. Çünkü drone teknolojisi sizleri daha iyi yerlere taşıyabilecek bir projedir. “diye konuştu.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın