Penti, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD)’nin gerçekleştirdiği araştırmada çorap ve kadın iç giyim kategorisinde 1 numaralı marka seçildi!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin Türkiye çapında her yıl AVM’lerde AKADEMETRE Türkiye iş birliğiyle tüketicilere sorarak tespit ettiği ‘En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları’ ve 19 kategoride birinci olmaya hak kazanan markalara ödül verdiği araştırması sonuçlandı.

Araştırmada sektöre yaptığı yenilikler ile “Kadın İç Giyim ve Çorap” gibi 2 yeni kategorinin açılmasını sağlayan Penti, bu seneki ilk ödülün sahibi oldu.

Swissôtel Istanbul’da gerçekleşen ödül töreninde Penti CEO’su Mert Karaibrahimoğlu ödülü alırken; “Tam 72 yıldır kadınların hayatlarına kolaylık ve yenilik sunan bir marka olarak, tüketicilerimiz tarafından takdir görmek bizim için çok değerli ve gurur verici. İlk yola çıktığımız çorap ve uzmanı olduğumuz kadın iç giyim kategorilerinde araştırmanın yapılmasını sağlayan başta AYD ve Akademetre’ye, Penti’yi AVM’lerin en beğenilen markası olarak bizi bu başarıya layık gören kadınlarımıza teşekkür ederiz.” diyerek görüşlerini dile getirdi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın