Anne, bebek ve çocuk ürünleri sektörü her geçen gün büyüyor ve bu büyüme ürün çeşitliliğine de yansıyor. Bu kapsamda 7 Aralık Çarşamba günü İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açan CBME Türkiye – 40. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı; katlanabilir banyo küvetinden karanlıkta parlayan biberona, vücut ısısını dengede tutan tulumdan dökülmeyen mama tabağına kadar ebeveynlerin ihtiyacına yönelik en yenilikçi ürünleri ile dikkat çekiyor. 42 bin metrekarelik fuar alanında 1.100’ün üzerinde markayı bir araya getiren fuar 10 Aralık Cumartesi akşamına kadar ziyaretçilerine açık olacak.

Çocuk nüfus oranı son araştırmalara göre dünyada yüzde 30, Türkiye’de ise yüzde 26 oranında seyrederken önemli bir pazarı da beraberinde getiriyor. Bu durum ürün çeşitliliğine de yansıyor. Bu kapsamda 7 Aralık Çarşamba günü İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açan CBME Türkiye – 40. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı, sağladığı ticari iş birlikleri kadar geniş ürün yelpazesi ile de dikkat çekiyor. 10 Aralık Cumartesi akşamına kadar ziyaretçilerini ağırlayacak fuarda küçük evler için düşünülmüş banyo setlerinden katlanabilir bebek arabasına, karanlıkta parlayan biberondan reflü yatağına kadar yerli üretim birçok ürün görücüye çıktı.

Yer Kaplamayan Bebek Banyo Setleri

Katlanabilir özelliği ile dikkatleri üzerine çeken bebek küveti ve banyo araç gereçleri, yer tasarrufu sağlamak isteyen anne ve babalar için çözüm sunuyor. Özellikle küçük evler için düşünülmüş banyo setleri, ebeveynlerin hayatını kolaylaştıran yenilikçi ürünler arasında yer alıyor. Küvet, kova ve maşrapadan oluşan bu set tamamen katlanıyor ve yer tasarrufu sağlıyor.

Tek Tuşla Katlanabilir Bebek Arabası

Anne ve babalar ürün satın alırken sadece kaliteye değil, ürünlerin fonksiyonel olmasına da önem veriyorlar. Fuarda yer alan tek tuşla katlanabilir bebek arabası ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Fonksiyonel ve kolay kullanımlı katlama düğmesi ile tek seferde katlanabilen bebek arabası, ebeveynler için pratik bir çözüm yolu sunuyor.

Karanlıkta Parlayan Biberon

Gece uykusu bebekler için büyük önem taşıyor. Biberonu karanlıkta aramak için ebeveynler hem kendilerinin hem de bebeklerinin uykusunu bölebiliyor. Karanlıkta parlayan biberon ise ebeveynlere bu konuda büyük kolaylık sağlıyor. Bu sayede ebeveynler gece ışığı açmak zorunda kalmadan ve bebeklerinin uykusunu bölmeden karanlıkta emzik ve biberonları rahatça bulabiliyor. Böylelikle hem ebeveynler hem de bebekleri gece rahatça uyumaya devam edebiliyorlar.

Vücut Isısını Dengede Tutan Tulum

Çocukların uyku kalitesi, gelişimleri adına büyük önem taşırken sağlıklarını da yakından etkiliyor. Özellikle geceleri ebeveynlerin aklında “Bebeğimin üstü açıldı mı?”, “Üşüyor mu?” gibi soru işaretleri dolaşıyor. Daima vücut ısısını dengede tutan tulumlarsa bu soru işaretlerini ortadan kaldırıyor. Ürün, uyurken üstünü örtmeme konusunda inatçı ya da geceleri çok terleyip sık sık hasta olan bebekleri de korumaya alıyor. Böylelikle ebeveynlerin de içi rahat ediyor.

Dökülmeyen Mama Tabağı

Kendi kendine yemeyi öğrenen çocuklar için özel olarak tasarlanan ve 360 derece dönebilen ürün yine hem ebeveynler hem de bebekler için kolaylık sağlayan bir inovasyon. Tabak, içerisindeki mamayı, yemeği yere dökmeyen bir tasarıma sahip.

Puduhepa ve Kız Kardeşleri

Sürdürülebilirliği destekleyen fuar, fuaye alanında kurulan özel bir standı da içerisinde barındırıyor. Kadın gücüyle toplumsal dönüşümü hedefleyen, ödüllü bir sosyal sorumluluk projesi olan “Puduhepa ve Kız Kardeşleri” projesinin ürünleri bu stantta sergileniyor. Fuar boyunca ziyaret edilebilecek stantta bez bebeklerden ajandalara kadar birçok ürün TOÇEV yararına satışa sunuluyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın