Türkiye’nin ilk ve tek uluslararası ekonomi/finans dergisi TURCOMONEY, 11. yılını TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERi TÖRENİ kapsamında muhteşem bir katılımla kutladı.

WOW HOTEL İSTANBULS& CONVENTION CENTER’DE düzenlenen TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERİ TÖRENİ,  YILIN YEREL YÖNETİCİSİ ÖDÜLÜ’ne layık görülen Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın, Turcomoney Ödülleri Jürisi Onursal Başkanı, 58. Ve 59. Hükümetler Dönemi Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun’un yanı sıra siyaset, iş, diploması, bürokrasi, bilim ve medya dünyasından yüzlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

   TURCOMONEY TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

YILIN DEVLET ADAMI ÖDÜLÜ’ne layık görülen AB Eski Bakanı ve BM 75. Dönem Genel Kurul Başkanı Volkan Bozkır ise, koronavirüse yakalanması nedeniyle Ödül Töreni’ne katılamadı. Bozkır, ilettiği mesajda, Ödül Töreni’ne katılamadığı için üzgün olduğunu belirterek, “Ödül Töreni’ne katılan değerli konuklardan ve ödüle layık görülen değerli isimlerden özür dilerim” dedi.  

Değişik alanlarda üretim, yatırım ve ihracat yapan, istihdam gerçekleştiren, yenilikçi, çevreci, sosyal sorumluluk projeleriyle topluma katkı sağlayan, söylem ve davranışlarıyla toplumsal barışa katkıda bulunan devlet adamlarına, yani TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATAN kuruluşlara ve kişiler ödüllendirildi. 

Deneyimli gazeteci/ekonomist Dr. Kazım Kılınç yönetimindeki Turcomoney Dergisi, geleneksel hale gelen TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERİ ile, değişik alanlardaki hizmetleri ile değer üreten kuruluşları  ve kişileri teşvik etmeyi, cesaretlendirmeyi amaçlıyor.

Ödül Töreni’ne ödül sahiplerinin yanında Türkiye’den ve birçok ülkeden siyaset, iş, diploması, bürokrasi, bilim ve medya dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Türkiye’nin tek uluslararası ekonomi/finans dergisi TURCOMONEY,  yayın hayatına başlamasının 11. kuruluş yıldönümünü, TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAN ÖDÜLLERİ ÖDÜL TÖRENİ ile kutladı.

ZİRVE VE ÖDÜL TÖRENİNİN AMACI

Bu etkinlikten amaç, Türk ekonomisine yüksek katma değer sağlayan kuruluşları ve kişileri ödüllendirmek suretiyle teşvik etmek.

ÖDÜL SAHİPLERİ NASIL BELİRLENDİ?

Turcomoney yazarları ve bu isimlere eklenen Türkiye’nin saygın isimlerinden oluşturulan jüri, tamamen objektif kriterlere ve uluslararası standartlara göre “TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR”ı belirledi.

KİMLERE ÖDÜL VERİLDİ?

Değişik alanlarda üretim ve yatırım yapan, istihdam gerçekleştiren, ihracat yapan, yenilikçi, çevreci, sosyal sorumluluk projeleriyle topluma katkı sağlayan, yani Türkiye’ye değer katan kuruluşlara ve kişilere ödül verildi. 

ÖDÜL TÖRENİ’NE KİMLER KATILDI?

TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERİ TÖRENİ, Turcomoney Jürisi tarafından “YILIN BAKANI” Ödülü’ne layık görülen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin, bütçe görüşmeleri ve EYT ile ilgili çalışmalar nedeniyle katılamadı. Ödül Töreni, “YILIN YEREL YÖNETİCİSİ” Ödülü’ne layık görülen Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın,Turcomoney Ödülleri Jürisi Onursal Başkanı, 58. Ve 59. Hükümetler Dönemi Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun’un yanı sıra siyaset, iş, diploması, bürokrasi, bilim ve medya dünyasından yüzlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Turcomoney Jürisi tarafından “YILIN DEVLET ADAMI” Ödülü’ne layık görülen AB Eski Bakanı ve BM 75. Dönem Genel Kurul Başkanı Volkan Bozkır, ise son anda koronavirüse yakalandığının tespit edilmesi nedeniyle Ödül Töreni’ne katılamadı. Bozkır ilettiği mesajında, Ödül Töreni’ne katılamadığı için üzgün olduğunu belirterek, “Ödül Töreni’ne katılan değerli konuklardan ve ödüle layık görülen değerli isimlerden özür dilerim” dedi. 

İŞTE TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR, İŞTE TURCO VISION 2021 ÖDÜLLERİ…

YILIN BAKANI / ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI PROF. DR. VEDAT BİLGİN

YILIN DEVLET ADAMI / AB ESKİ BAKANI VE BM 75. DÖNEM GENEL KURUL BAŞKANI

YILIN YEREL YÖNETİCİSİ / ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANI MANSUR YAVAŞ

YILIN CEO’SU / TÜRKİYE SİGORTA CEO’SU ATİLLA BENLİ

YILIN BÜROKRATI / İSTANBUL PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ DİREKTÖRÜ

YILIN İŞADAMI / FATİNOĞLU HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ

SENUR BİÇER / ARNICA YÖNETİM KURULU BAŞKANI

YILIN GİRİŞİMCİSİ / GENERAL MOBILE CEO’SU SEBAHATTİN YAMAN

YILIN KATILIM BANKASI / EMLAK KATILIM BANKASI

İŞ DÜNYASINDA YILIN ÖRGÜTÜ / DEİK

TURCOMONEY ONUR ÖDÜLÜ…

PROF. DR. DERYA UNUTMAZ / ABD’DA JACKON LABORATUVARI ENSTİTÜSÜ’NDE BAŞ ARAŞTIRMACI

TURCOMONEY ÖZEL ÖDÜLLERİ…

WOW ISTANBUL HOTELS & CONVENTION

ADH HOLDİNG

TURCOMONEY VEFA ÖDÜLLERİ

Vefa Ödülleri, daha önce Turcomoney’de makaleleri yayınlanan, ancak vefat eden köşe yazarlarına verildi.

PROF. DR. EROL EREN

PROF. DR. HASAN ONAT

DR. YAŞAR ONAT

TURCOMONEY MANSİYON ÖDÜLÜ

EOS TURKEY PROPERTY


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın