Çırağan Sarayı’nın online alışveriş sitesi Çırağan Palace Shop, yaza özel lezzetlerle damakları tatlandırmaya devam ediyor.

Yaza Özel El Yapımı Çikolatalar, Pastalar ve Fit ürünler

Birbirinden benzersiz yaza özel saray lezzetiyle renklenen Çırağan Palace Shop bu yaz da benzersiz tatları mevsime özel olarak çeşitlendiriyor. Yaz lezzetleri arasında yerini alan yaban mersinli, hindistan cevizli ve muzlu bonbonlar, çilek ve fesleğenli truffle’lar ve çok daha fazla el yapımı çikolata çeşidi çikolata severlerin gözdesi arasında yerini alacak. Üzeri yenilebilir çiçeklerle ve meyvelerle süslü yaban mersinli tart ve özel sunumuyla çikolatalı tart yaza özel pastalar arasında öne çıkanlardan. Çırağan Palace Shop’un “fit ürünler” kategorisinin yeni favorisi ise hindistan cevizli ve yaban mersinli sağlıklı toplar olurken, bitter çikolata kaplı kıtır granola bar lezzetleri de en hafif atıştırmalıklar arasında yerini alıyor.

Yazın Enerjisiyle Buluşan “Beş Çayı”

Birbirinden hoş sohbetlere eşlik edecek yaza özel lezzetlerle dolup taşan “Beş Çayı”, saray tatlarıyla Çırağan Palace Shop’un en popüler lezzetleri arasında. Kurutulmuş dana eti salatası, lavantalı ekmekte Hatay yöresel sürk peyniriyle yapılan mus, mürdüm erik çeşnisi, mor ekmekte pancarla kurutulmuş alabalık, rendelenmiş bottarga havyarı, ardıç tohumu ile füme edilmiş sebzeler, rezeneli kornet, kızarmış ricotta pankek, ağır ateşte pişmiş dana kaburga, İngiliz scone’ları beş çayı servisinde hem şık hem de lezzetli sunumlarıyla yerini alacak. Ayrıca yaz meyveli tartaletler, mini hindistan cevizli pastalar ve bonbonlar, Tahiti vanilyalı makaronlar, bitter çikolatalı tatlı dilimleri, hurmalı ve bademli vegan kurabiyeler, minik Çırağan Sarayı stilinde madlen çikolatalar da en sevilen beş çayı tatlıları olarak bu özel sunumda olacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın