Yapı sektöründeki yeniliklerin sergileneceği 34. Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul, 27 Nisan tarihinde, yerli ve yabancı ziyaretçilere kapılarını açıyor. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi?nde 1 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan fuara, ülkemizin yanı sıra, bu yılın konuk ülkesi Rusya ile Türki Cumhuriyetler, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika ülkelerinden iş dünyasının katılması bekleniyor.

Anikya İznik Çini, TÜYAP?taki fuarın 7. Salon, 7221 nolu standında, uzun zamandır yaptığı AR-GE çalışmaları sonucunda geliştirdiği, El Yapımı Kuvars İznik Yer Çinisi ile Türk Çini sanatına yepyeni bir sayfa daha açıyor. 17. yüzyılda bilgi ve belge bırakmadan yok olan 1000 yıllık Türk çini sanatını, 300 yıl öncesinin geleneksel yöntemleriyle yeniden üreten Anikya İznik Çini, tarih boyunca duvarlarda kullanılan İznik Çinisini yer uygulamaları için üretti. Artık el yapımı kuvars İznik çinisi, otel, hamam, SPA, kamu ve özel sektör binaları, restoran ve barlar, mağazalar, hava alanları ve özel konutlar gibi birçok mekanın zeminini süsleyebilecek.

Yerden duvara İznik Çinisi

Anikya İznik Çini geliştirdiği Kuvars İznik Yer Çinisi ile mimarlara, mekanda bütünsellik yaratacak ve sonsuzluk duygusu verecek yeni bir el yapımı ürün sunuyor. Artık, İznik çinileri her projeye uygun olarak, özgün desen ve renkleri ile yerden duvara tasarlanarak üretilebilecektir.

Anikya iznik çini tüm sanatseverleri, iznik çini sanAtını birlikte yaşatmaya davet ediyor

Anikya İznik Çini, 17. yüzyılın sonlarında bilgi ve belge bırakmadan yok olan İznik Çini Sanatını yaşatmak amacıyla kuruldu. En güzel örneklerinin Selçuklu ve Osmanlı mimarisinde görüldüğü İznik çinilerini günümüz mimarisiyle buluşturan Anikya, her projeye göre ayrı tasarım ve üretim yapıyor. Modern ve klasik desen çalışmalarını, kişilerin, kurumların ve ülkelerin kültürel farklılıklarını gözeterek yapan Anikya İznik Çini, projelerine sanatsal bir değer katmak isteyen çini dostlarını İznik Çini Sanatını birlikte yaşatmaya davet ediyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın