Arma Kontrol tarafından geliştirilen yapay zeka ve nesnelerin interneti donanımlı güvenlik ve bariyer sistemleri, terörle mücadele konusunda üst düzey güvenlik imkanı tanıyor. Darbeye dayanıklı olarak tasarlanan Road Blocker ve Mantar Bariyerler, 7,5 ve 12 tonluk bir kamyonun saatte 80 km hızla çarpması sonucunda dahi sorunsuz şekilde çalışıyor. Bu iki eşsiz ürün terörle mücadelede güvenliği maksimum düzeyde sağlıyor.

Arma Kontrol tarafından geliştirilen, zorlu coğrafya ve iklim şartlarının yanı sıra alt yapı yetersizliklerinde dahi çalışabilen yapay zeka destekli bariyerler her koşul ve şartta kesintisiz şekilde güvenlik sağlıyor. 

Dünya genelinde 65’in üzerindeki ülkenin sınır güvenliğini sağlayan Arma Kontrol, alt yapının olmadığı alanlarda da teknolojik çözümler geliştiriyor. Güneş enerjisiyle de çalışan ürünler terörle mücadele ve sınır güvenliğinde en çok kullanılan güvenlik sistemleri oluyor. Ülkeler özellikle sınır güvenliklerinde Anti-Terör Road Blocker ve Anti-Terör Mantar Bariyer ürünlerini tercih ediyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın