Hedef Filo tarafından hazırlanan Hedef Filo ile Değişik Kafalar podcast serisi, şubat ayından itibaren yayın hayatına başladı! Beyaz Yakalıyı Anlama Kılavuzu adlı ilk bölümüyle büyük ilgi gören program, sürpriz konu ve konuklarıyla ayda iki kez pazartesi günleri dinleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

İş ortamında konuşulan eğlenceli ve bir o kadar da verimli muhabbetler, keyif molalarında tadına doyulmayan çaylar ve kahveler, iş yoğunluğuna rağmen su gibi akıp giden saatler… İş hayatı, elbette sadece bunlardan ibaret değil. İş sınıfları arasındaki farklılıklardan, ofis çalışanlarının genel sorunlarından ve iş ortamındaki başarı mücadelelerinden bahsetmemek hiç olur mu? Tabii bunların hepsine, global iş dünyasını etkileyen büyük gelişmeleri de dahil etmek şart!

Peki, bir çalışan olarak sizin de fazlasıyla iç içe olduğunuz tüm bu konulara dair yorumları, keyifli bir sohbet eşliğinde bulunduğunuz ortama taşımak nasıl fikir? Öyleyse, Hedef Filo ile Değişik Kafalar tam da size göre bir podcast programı! Hedef Filo tarafından Şubat 2022 tarihinde yayınlanmaya başlayan Hedef Filo ile Değişik Kafalar podcast’i, daha ilk bölümüyle büyük bir dinleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Program, her ayın iki pazartesi günü yeni bölümleriyle Apple Podcasts, Spotify ve diğer tüm podcast platformları üzerinden dinleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

Programın İlerleyen Bölümlerinde Hangi Konu ve Konuklar Olacak?

Hedef Filo ile Değişik Kafalar, beyaz yakalı çalışanların Türkiye’deki sesi olma gayesiyle yola çıkan bir podcast programı. Bu doğrultuda her bölümde, ilgili kitle üzerinden iş dünyasına ve günlük yaşama ilişkin pek çok farklı konunun ele alınması amaçlanıyor. Dinleyicilere aynı zamanda araç kiralama sektörü ve Hedef Filo hakkında bilgi vermeyi de hedefleyen bu programın, çalışan kesim başta olmak üzere herkesin kendi hayatından izler bulabileceği geniş bir kapsamda ilerlemesi planlanıyor.

Hedef Filo ile Değişik Kafalar programının gelecek bölümlerindeki konu başlıklarına ilişkin henüz bir açıklama bulunmuyor. Konuların gündeme ve gelen dinleyici önerilerine göre belirlenmesi planlanırken, diğer yandan ise katılmak isteyen herkes programın konuğu olabiliyor. 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın