Ahşap oyuncak sektöründe bir ilki gerçekleştirerek, çocuklar için eğitici ve sağlıklı oyuncaklar üreten Neva Toys?un 60?a yakın ürünü, 26 Nisan tarihine kadar 4 gün boyunca e-ticaret sitesi Markafoni?den yüzde 50 indirimli alınabilecek.

Neva Toys, bugünün yetişkinlerinin özlediği topaçları, hayal gücünü ateşleyen blokları, el becerisini geliştiren hayvan figürlerini üretiyor. Ailelerin oyuncakta ilk tercihi haline gelen Neva Toys, eğitim kurumları için de önemli bir tedarikçi durumunda. Neva Toys, sağlıklı kayın ağacından, kir tutmayan ve bakteri barındırmayan ahşap oyuncakları 0-6 yaş çocuklara özel olarak, atölyelerinde zanaatkarların el emeğiyle yapıyor.

Türkiye ve dünyadaki eğitim-öğretim, yaşam, etkinlik ve organik ürünlere olan yaklaşım talebini değerlendiren markanın titizlik gösterdiği bir diğer konu ise oyuncaklarda kullanılan boyalar. Üretimde kullanılan  boya, ?DIN EN 71-3 Oyuncak Güvenliği Standardı?na göre test ediliyor ve içeriğinde çocukların gelişimlerine zarar verecek herhangi bir madde bulunmuyor.

Neval Holding kuruluşu olan Neva Toys, özellikle okul öncesi çocukların gelişimi için eğitici ve sağlıklı ahşap oyuncak üretimi yapıyor. Neva Toys ürünlerini yüzde 50 indirimli almak isteyenler, 22-26 Nisan tarihlerinde www.markafoni.com web adresini ziyaret edebilir.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın